Παρουσιάστρια απαντά αν όντως έχει σκοτωθεί με την Σασα Σταμάτη!

Ποια είναι η παρουσιάστρια και τι τελικά ισχύει;

Παρουσιάστρια απαντά αν όντως έχει σκοτωθεί με την Σασα Σταμάτη!

Η αποκάλυψη έγινε...

Η Ιλένια Ουίλιαμς παρουσιάστρια και δημοσιογράφος για πρώτη φορά αναφέρεται στην συνεργασία της με την Σάσα Σταμάτη για το αν έχει έρθει σε σύγκρουση με την παρουσιάστρια για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής και αν τελικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κοπεί από την τηλεόραση του Σκάι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Υποβασταζόμενη η Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του συζύγου της Γιάννη Μακρή! (βίντεο)

Πως είναι χημεία σου με τη Σάσα Σταμάτη πίσω από τις κάμερες;

«Ίδια που είναι και μπροστά από τις κάμερες. Η Σάσα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Και θέλει να δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Και στον αέρα και εκτός αέρα. Νιώθω Τυχερή σε αυτό.»

Έχει ακουστεί ότι είναι αυστηρή στις συνεργασίες της ισχύει αυτό.

«Όλοι θέλουν το καλύτερο για την εκπομπή τους,είναι αυστηρή με την καλή έννοια. Όπως κι εμείς, δίνει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει κάποια άσχημη συμπεριφορά.»

Έχουν υπάρξει συγκρούσεις και διαφωνίες στο παρασκήνιο;

Όχι σε καμία περίπτωση. Οι διαφωνίες μας είναι αυτές που βλέπετε και στην εκπομπή. Όσον αφορά στην προσέγγιση κάποιον θεμάτων. Και στο σχολιασμό τους. Συγκρούσεις δεν έχουν υπάρξει.»

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Λαμπερός, γόης, Έλληνας κριτής και παρουσιαστής μπήκε σε κλινική απεξάρτησης για αλκοόλ και ουσίες!

Πως αποτιμάς μέχρι στιγμής τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής;

«Το έχουμε συζητήσει και με τη Σάσα το θέμα αυτό. Δεν πάμε και τέλεια. Αλλά παλεύουμε να είμαστε βδομάδα με βδομάδα καλύτερη και να εντοπίζουμε τι είναι αυτό που αρέσει στον κόσμο. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, στην ζωνη είναι μεγάλος. Επίσης θέλω να προσθέσω πως στην μεσημβρινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ξεκινάμε χρονικά τελευταίοι εμείς, ίσως αυτό δε βοηθάει!» ,λέει στο "TV Έθνος"

Αυτό μπορεί να αλλάξει;

«Δε νομίζω»

Υπήρξαν και φήμες για διακοπή της εκπομπής.

«Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες, δεν ξέρω από που κυκλοφόρησε»