Νάσος Παπαργυρόπουλος: "Είμαι σίγουρος πως κανείς δεν το περίμενε!"

Η ανάρτηση στα social media!

Νάσος Παπαργυρόπουλος:

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος θα... εισβάλει στο Nomads!

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά από πέντε μήνες ταξιδεύει για την εξωτική Μαγαδασκάρη αφού είναι ένας από τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα των Εισβολέων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Το hot βίντεο της Ειρήνης Στεριανού σε ροζ ξενοδοχείο! (βίντεο)

Ο Νάσος... άντεξε πέντε μήνες στην Ελλάδα, αφού τόσο έχει περάσει από όταν τελείωσε το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο για εκείνος.

Δείτε ακόμη: Επιτέλους! Βγήκε από την κλινική απεξάρτησης η τραγουδίστρια...

Μαζί με τους υπόλοιπους Survivors τράβηξαν αναμνηστική selfie από το αεροδρόμιο λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο.

Δείτε ακόμη: Επιτέλους! Βγήκε από την κλινική απεξάρτησης η τραγουδίστρια...

Ο Νάσος μοιράστηκε το στιγμιότυπο μέσω Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "Μια καινούργια περιπέτεια αρχίζει και πάλι, είμαι σίγουρος πως κανείς δεν το περίμενε , ούτε εγώ ο ίδιος θα μπορούσα να φανταστώ ότι μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα θα έβαζα τον εαυτό μου σε μια ακόμα δύσκολη δοκιμασία. Αυτή ομως ήταν και η μεγαλύτερη πρόκληση, μετά από ούτε πέντε μήνες, με τις δυνάμεις που έχω καταφέρει να ξανά συγκεντρώσω αλλά και με την εμπειρία που πλέον έχω, να δώσω και πάλι ότι έχω για να επιβιώσω και να αγωνιστώ σε κάτι όμοιο αλλά την ίδια στιγμή τόσο πολύ διαφορετικό, ομως πάνω απ´ όλα να ταξιδέψω και να ευχαριστηθώ μέσα από ένα ακόμα παιχνίδι! Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίζετε για άλλη μια φορά και δεν ξεχνώ πως εσεις μεγιστοποιείτε την δύναμη μου! "

Δείτε την ανάρτηση: