Δύσκολες ώρες για την Ελένη Τσολάκη! Νιώθει ότι απειλείται από...

Τι συμβαίνει με την Τσολάκη;

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Τσολάκη! Νιώθει ότι απειλείται από...

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το site μας to Υouweekly.gr θα σας δώσει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης που αφορούν στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά τόσο για την ίδια και την ομάδα της, όσο και για τον Alpha! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 6/11: Φοβερές ανατροπές στα πρωινά! Kόλαση στο prime time!

Στην απογευματινή ζώνη ξεκινάμε με τα καταπληκτικά νούμερα που κάνει Ζέτα Μακρυπούλια στο "Ρουκ Ζουκ" με 20,7 δίπλα το "Τι λέει" με την Ελένη Τσολάκη, δεν κουνιέται και παραμένει στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα μονοψήφια με 8,9!

Το "Shopping Star" σκίζει με 20,7% όμως το πλησιάζει πολύ επικίνδυνα το "My style rocks" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κάνει 15,9%. Το "Still standing" με τη Μαρία Μπεκατώρου κάνει 20,8% καταπληκτικό νούμερο στο ίδιο κανάλι στον Αnt1, το 'Γυναίκα χωρίς όνομα" κάνει 19,2%!

Το "Deal" με τον Φερεντίνο κάνει 13,9% και εδώ τον περνάει "Ο τροχός της τύχης", για πρώτη φορά φέτος που κάνει 14,5%! Το "Όσο έχω εσένα" άπατο με 7,2% είναι το σίριαλ του Σκάι.

Δείτε ακόμη: Τατουάζ: Ο Νικόλας μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ κανείς δεν γνωρίζει για τον τραυματισμό του!

Το "Κουζίνα για δύο" 3,9%, οι ειδήσεις του Οpen που είναι στην ίδια ζώνη 5,2% και πάει καταπληκτικά το "Για την παρέα" με τον Μουτσινά με 11,8%, τα ψηλότερα νούμερα του καναλιού!

Η Ελένη Τσολάκη, νιώθει πως απειλείται από τις χαμηλές πτήσεις που σημειώνει η τηλεθέαση, ενώ δεν θέλει με τίποτα να ρισκάρει να κοπεί η εκπομπή της... Τι θα γίνει όμως στη συνέχεια;