«Το είχα καταλάβει πριν από την Αλίκη, αλλά δεν της έλεγα τίποτα. Ήταν άδικο που...»

Η αποκάλυψη για τον θάνατο της Βουγιουκλάκη!

«Το είχα καταλάβει πριν από την Αλίκη, αλλά δεν της έλεγα τίποτα. Ήταν άδικο που...»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται από κοντινό πρόσωπο της Αλίκης για την ζωή της.

Ο Νίκος Γαλανός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν. Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My style rocks 2: «Έμεινε» η Σπυροπούλου! Η ανακοίνωση του Κουδουνάρη για την εκπομπή! (Βίντεο)

Είχατε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έχετε πολλές αναμνήσεις από εκείνη…

Με την Αλίκη συνεργάστηκα πολλά χρόνια, θεατρικά και κινηματογραφικά. Ήμουν μαζί της σε όλες τις στιγμές της, μέχρι και στο τέλος της πάλι ήμασταν μαζί. Με την Αλίκη είχαμε μια πολύ ωραία σχέση. Στεναχωριέμαι προσωπικά, αλλά και γιατί όταν «φεύγει» ένας άνθρωπος νέος, λες «άδικο», ειδικά όταν έχεις ζήσει έναν άνθρωπο. Αυτό που και για μένα ήταν ξαφνικό, παρόλο που είχα καταλάβει μήνες πριν γίνει και τελικό.

Δείτε ακόμη: Πάνος Ζάρλας: Η αποκάλυψη για την αιτία του χωρισμού τους με την Στέλλα Μιζεράκη!

Το είχα καταλάβει πριν από την Αλίκη, αλλά δεν της έλεγα τίποτα. Ήταν άδικο που «έφυγε» νέα… λείπει, θα μπορούσε και τώρα να είναι εδώ, μια χαρά. Έχω «χάσει» και τον αδελφό μου, που «έφυγε» κι εκείνος νέος… Αυτό είναι που σε στεναχωρεί, αλλά αυτή είναι και η διαδρομή του ανθρώπου. Όταν κάτι γίνεται ξαφνικά, όπως έγινε με την Αλίκη, που ούτε ο κόσμος το περίμενε, αλλά δεν το έδειχνε κι εκείνη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Η ιδανική άσκηση που ακολουθεί για τέλειους γλουτούς!

Οι γιατροί δεν την είχαν ενημερώσει;

Μέχρι την τελευταία στιγμή και στο σημείο που πλέον της είπαν οι γιατροί τι συμβαίνει, δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό της ότι μπορεί ξαφνικά να «φύγει». Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι η Αλίκη «έφυγε» ή «φεύγει».