Ελένη Καστάνη: "Έχει καταλάβει ότι τον καταπιέζει αλλά εθελοτυφλεί!"

Αφοπλιστική συνέντευξη!

Ελένη Καστάνη:

Η Ελένη Καστάνη πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Ant1 "Κάνε γονείς να δεις καλό" και παραδέχεται πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με την Αλέκα, τον χαρακτήρα που υποδύεται!

"Είμαι και εγώ μία υπερπροστατευτική μάνα και αναγνωρίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου σε αυτή τη σχέση" παραδέχεται η ηθοποιός! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: Δίνει ρέστα η Σπυροπούλου! Η επική ατάκα για τον πατέρα παίκτριας! (βίντεο)

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς αλλά και για το πόσο εύκολο είναι να χωρίσει κάποιος μετά από 35 χρόνια γάμου!

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Η επίσημη ανακοίνωση της Σπυροπούλου στο My Style Rocks 2 για τη Βικτώρια Καρύδα! Όσα είπε με φωνή σπασμένη... (βίντεο)

Η Αλέκα έχει αποδεχτεί τον χωρισμό της με τον Κώστα ή μέσα της ελπίζει ότι θα είναι μαζί ξανά;

Όχι, δεν τον έχει αποδεχτεί. Η Αλέκα κινεί τα νήματα για να είναι και πάλι μαζί με τον άντρα της

Ουσιαστικά, παρόλο που έχουν χωρίσει, συναντιούνται καθημερινά...

Με την παραμικρή δυσκολία είναι και πάλι μαζί. Νομίζω ότι ούτε ο Κώστας είναι σίγουρος για αυτόν τον χωρισμό, απλά τον είχε τρελάνει η Αλέκα και πήρε αυτή την απόφαση

Δείτε ακόμη: Η πιο νόστιμη, εύκολη και γρήγορη πορτοκαλόπιτα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να ξετρελάνετε τους πάντες!

Θεωρείτε πως είναι εύκολο ένα ζευγάρι να χωρίζει έπειτα: από 35 χρόνια γάμου, έχοντας συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής;

Όταν είναι τόσο πολλά, δεν ξέρω αν μπορείς ποτέ να χωρίσεις πραγματικά. Τριάντα πέντε χρόνια είναι μια ολόκληρη ζωή, οπότε το θεωρώ δύσκολο. Επίσης δεν είναι συχνό φαινόμενο να χωρίζουν ζευγάρια σε τόσο μεγάλη ηλικία και με μεγάλα παιδιά.

Δείτε ακόμη: Δείτε την πανέμορφη κόρη του Γιώργου Αυτιά! Τι λέτε μοιάζουν;

Η Αλέκα έχει καταλάβει ότι καταπιέζει την ελευθερία του Βασίλη;

Το καταλαβαίνει, αλλά εθελοτυφλεί. Οι μάνες έχουν εμμονές με τους γιους, όπως και οι πατεράδες με τις κόρες τους