Ελεύθερος και ωραίος ο Πέτρος Κωστόπουλος! Δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα της φωτογραφίας στα μπουζούκια στην Θεσσαλονίκη!

Οι φωτογραφίες από το σχήμα Ρουβά - Ρόκκου στο Fix Night Club της Θεσσαλονίκης!

Ελεύθερος και ωραίος ο Πέτρος Κωστόπουλος!  Δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα της φωτογραφίας στα μπουζούκια στην Θεσσαλονίκη!

Ελεύθερος και ωραίος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα που φαίνεται να είναι δίπλα του στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο Fix Night Club της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Τεράστια γκάφα της παραγωγής! Το πλάνο που δεν έπρεπε ποτέ να "παίξει"!

Στο αυριανό τεύχος του περιοδικού youweekly κυκλοφορούν φωτογραφίες του Πέτρου Κωστόπουλου με μια πολύ γλυκιά και ευγενική κοπέλα που έτυχε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο μαζί του στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο σχήμα που τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο!

Δείτε ακόμη: GNTM: Η εκτός εαυτού Χριστοπούλου και η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που δεν περιμέναμε! Όσα θα δούμε απόψε!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος του Σάκη Ρουβά για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα και εντελώς συμπτωματικά βρέθηκε σε μια παρέα έξι ατόμων μέσα στην οποία βρισκόταν και η συγκεκριμένη κοπέλα.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η εκτός εαυτού Χριστοπούλου και η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που δεν περιμέναμε! Όσα θα δούμε απόψε!

Ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη νεαρή κοπέλα δεν τρέχει απολύτως τίποτα!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνεχώς χαμογελούσε και ήταν στο τσακίρ κέφι! Έμοιαζε χαλαρός και ευτυχισμένος αλλά η αιτία δεν ήταν η κοπέλα αλλά η παρέα και το γενικότερο κλίμα στο συγκεκριμένο κέντρο.