Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την παράσταση "Ζητείται Ψεύτης"!

Δεν αναφέρουν πουθενά το όνομα του!

Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου για την παράσταση

Με μια ανακοίνωση προς τους τους ηθοποιούς, μέσα στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Μάρκου Σεφερλή, η εταιρεία ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Α.Ε. που διαχειρίζεται το θέατρο "Παλλάς" γνωστοποίησε την ματαίωση της παράστασης "Ζητείται Ψεύτης".

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν είναι για το ευρύ κοινό που ήθελε να απολαύσει την παράσταση αλλά αφορά τους συντελεστής της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρίλερ για γερά νεύρα! Τι έγινε στο δικαστήριο ανάμεσα σε Φουρθώτη - Αλεξανδράτου;

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Αγαπητοί,

Η παραγωγός θεατρική εταιρεία ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑEβρίσκεται στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση ναανακοινώσει τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δ. Ψαθά “ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ”για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια.

Δείτε ακόμη: Τους ξεγέλασε όλους! Έλληνας τραγουδιστής βάφτισε το παιδί του και δεν πήρε κανείς χαμπάρι!

Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι καταβάλαμε όλες τις δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση της παράστασης, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική και ηθική ζημία από τη συγκεκριμένη ακύρωση.

Δείτε ακόμη: Μάρα Μεϊμαρίδη: "Πως γινόταν αυτές οι πουτ...ς μάγισσες να έμπαιναν τόσο βαθιά μέσα στο..."

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε θερμά για την έως σήμερα πρόθεση συνεργασίας και ελπίζουμε να δοθεί σύντομα η ευκαιρία μελλοντικής επιτυχούς συνεργασίας.

Με εκτίμηση,

Θεατρικές σκηνές ΑΕ."