Φάνης Μουρατίδης: "Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου..."

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Φάνη Μουρατίδη!

Φάνης Μουρατίδης:

Οι δυο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τα φλας δημοσιότητας.

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: "Η ζωή συνεχίζεται... μετά από όσα τράβηξα!"

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και αποκάλυψε πως ένιωσε όταν μπήκε στη ζωή του η Άννα Μαρία Παπαχαρλάμπους και αν φοβήθηκε από αυτή τη σχέση.

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον σύζυγο τους λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας τους!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Φάνης Μουρατίδης γνωρίστηκαν το 2007 όταν συμπρωταγωνίστησαν στην κωμική τηλεοπτική σειρά "Μπαμπά Μην Τρέχεις".

Δείτε ακόμη: Πόνος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης; Τι φταίει;

"Ήταν καρμικό να γνωριστώ με την Άννα, διότι πριν μου γίνει η πρόταση είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεόραση. Όμως, ο παραγωγός της σειράς, Γιάννης Καραγιάννης, επέμενε να συνεργαστούμε. Μέσω του Γιάννη, γνώρισα το σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και εντυπωσιάστηκα με το ταλέντο του. Τότε αποφάσισα να πω το “ναι”. Αργότερα ήρθε και η Άννα στη σειρά. Ήταν καρμική η γνωριμία μας και από αυτά που λες πως έπρεπε να γίνουν. Ό,τι παίζαμε το ζούσαμε. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα γίναμε ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: Ο Μένιος Φουρθιώτης έφερε τα Χριστούγεννα! Δείτε το δέντρο υπερπαραγωγή που στόλισε!

Ήταν κάτι που ήρθε αβίαστα και φυσικά. Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου: Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα μείνω εργένης. Πριν γνωρίσω την Άννα, δεν είχα σκεφτεί καθόλου το σενάριο της οικογένειας. Αυτό ήταν κάτι που γεννήθηκε με τη γυναίκα μου" αποκάλυψε ο Φάνης Μουρατίδης!