Γιάννης Φιξ - Στέλλα Καπεζάνου: Θα τα πουν στο δικαστήριο! Τα ασφαλιστικά μέτρα που έφεραν αναταραχή στο πρώην ζευγάρι!

Τι συνέβη με το πρώην ζευγάρι;

Γιάννης Φιξ - Στέλλα Καπεζάνου: Θα τα πουν στο δικαστήριο! Τα ασφαλιστικά μέτρα που έφεραν αναταραχή στο πρώην ζευγάρι!

Μπορεί το διαζύγιό τους να ήταν ένα από τα πιο «βελούδινα» της showbiz και οι δυο τους να διατηρούσαν άριστες σχέσεις για σειρά ετών με γνώμονα το καλό του γιου που απέκτησαν μαζί κατά τη διάρκεια του σύντομου έγγαμου βίου τους, όμως πλέον ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Φιξ και η πρώην σύζυγός του Στέλλα Καπεζάνου δίνουν «ραντεβού» στις δικαστικές αίθουσες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Mr Big: Τραγικό τέλος στην ντουζιέρα για τον ηθοποιό!

Η γνωστή εικαστικός και πρώην μοντέλο, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία του '90, και ο καρδιοκατακτητής επιχειρηματίας και νυν σύντροφος της Εύης Βατίδου φέρεται ότι αδυνατούν να επιλύσουν συναινετικά τις διαφωνίες που έχουν ανακύψει μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η Στέλλα Καπεζάνου να προσφύγει πριν από λίγες ημέρες στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πατέρα του παιδιού της αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Δείτε ακόμη: Μετά τα μεσάνυχτα: Η συγκινητική εξομολόγηση και τα δάκρυα της Βασιλικής Μιλλούση!

Συγκεκριμένα, στις 7 Νοεμβρίου υπέβαλε μέσω της συνηγόρου της αίτηση προσωρινής διαταγής, η οποία και συζητήθηκε, με την έκδοση της προσωρινής διαταγής να κάνει εν μέρει δεκτό το αίτημά της. Εάν δεν επέλθει συμβιβαστική λύση, η επόμενη συνάντηση των δύο πλευρών θα είναι στην αίθουσα του Πρωτοδικείου, όπου θα κληθούν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: To σχόλιο του follower της λίγο μετά την γέννα και η αποστομωτική απάντησή της!

Πάντως, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι πρότινος λαβές για σχόλια και φρόντιζε να διατηρεί άριστες σχέσεις αναφέρεται στην εφημερίδασ. Αν και ο γάμος τους είχε διαρκέσει μόλις έναν χρόνο, οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο, τον 9χρονο σήμερα Κάρολο, τον οποίο υπεραγαπούν. Μάλιστα, σε δηλώσεις της μετά τον χωρισμό η Στέλλα Καπεζάνου είχε παραδεχτεί ότι ως ζευγάρι δεν είχαν πολλά κοινά με τον Γιάννη Φιξ.

Δείτε ακόμη: Ναταλία Δραγούμη: "Είχα κλείσει αυτή τη δουλειά από τον περασμένο Μάρτιο!"

«Η πορεία του γάμου μας ήταν προδιαγεγραμμένη, περισσότερα πράγματα μας χώριζαν παρά μας ένωναν...» έχει πει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το παιδί που απέκτησαν, ο Κάρολος, θα τους ενώνει για πάντα. Και οι δύο, άλλωστε, προχώρησαν τη ζωή τους μετά το διαζύγιο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας της γνωστής ζυθοποιίας προκάλεσε «τσουνάμι» στα media με τους θυελλώδεις έρωτές του με τη Δήμητρα Ματσούκα, την πρώην σύζυγο του επιχειρηματία Αλέξη Λούβαρη Γκιουλ Καντίμ και προσφάτως την πρώην σύζυγο του Αλέξη Κούγια Εύη Βατίδου.