"Γιατί τη χειρίζονται έτσι την Έλενα Χριστοπούλου;"

Ποιος έχει αυτή την απορία για την Έλενα Χριστοπούλου;

Η συνέντευξη του Ζάχου Χατζηφωτίου συζητήθηκε όσο καμία άλλη αφού είχε και μια αποκάλυψη. Αυτήν για την σχέση που διατηρούσε με την Έλενα Χριστοπούλου.

Η coach του Greece's Next Top Model παραχώρησε νέα συνέντευξη και φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το "καυτό" αυτό θέμα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Mr Big: Τραγικό τέλος στην ντουζιέρα για τον ηθοποιό!

Στο περιοδικό Gala, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για όλα! Για τα γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή της αλλά και τα όσα είπε ο Ζάχος Χατζηφωτίου πρόσφατα.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: To σχόλιο του follower της λίγο μετά την γέννα και η αποστομωτική απάντησή της!

"Δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα απ' ό,τι μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αφού αυτό έπρεπε να γίνει, αυτό έγινε, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Ακόμη και σήμερα έτσι είναι η κατάσταση" τόνισε ενώ σε ερώτησε για το έαν νιώθει βάρος κάθε φορά που βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής απάντησε: "Συνέχεια το νιώθω. Από τους πυροβολισμούς, από το διαζύγιο, ακόμη κι από αυτό που συνέβη με τον Ζάχο, σκέφτομαι "πόσο θα ήθελα να βγει κάποιος και να πει τι λέτε ή γιατί τα λέτε αυτά τα πράγματα; Ή γιατί τη χειρίζονται έτσι την Έλενα."... Θα το ήθελα πάρα πολύ αυτό" είπε η Έλενα Χριστοπούλου.