Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξομολόγηση στο Πρωινό: «Ο γιος μου κατάλαβε 1,5 χρόνο μετά τον χωρισμό μου με τον...»

Τρελό !

Εξομολόγηση στο Πρωινό: «Ο γιος μου κατάλαβε 1,5 χρόνο μετά τον χωρισμό μου με τον...»
News 21.11.2018 18:28

Μίλησε για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις αλλά αναφέρθηκε και στο πώς εξήγησε στα παιδιά της την απόφαση χωρισμού.

«Όσο τρελό και να ακουστεί δεν το εξήγησα ποτέ, με τον Κωνσταντίνο έτσι και αλλιώς δεν ζούσαμε μια συμβατική ζωή.» είπε στο Πρωινό η θεατρολόγος Μαριλένα Παναγιωτοπούλου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: Δεν μπορεί στιγμή μακριά από τον Μαυρίδη! Ταξίδι-αστραπή για την όμορφη παρουσιάστρια! (βίντεο)


Και τόνισε: «Τα παιδιά ήταν πότε με τον ένα γονιό, πότε με τον άλλον, η πότε στη Ελλάδα, πότε στο Ντουμπάι, η στη μια γιαγιά, πότε με τη νταντά τους, που είναι σαν δεύτερη μαμά τους. Οπότε δεν ήμασταν μία οικογένεια που ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί και ξαφνικά χωριστήκαμε. Για να καταλάβεις ο μεγάλος μου γιος του πήρε 1,5 χρόνο για να με ρωτήσει «μαμά να σε ρωτήσω κάτι δεν είστε πια παντρεμένοι με το μπαμπά;| παρόλο που μέναμε σε χωριστά σπίτια αλλά στο ίδιο συγκρότημα και τώρα μένουμε στο ίδιο συγκρότημα. Το έχουμε φροντίσει για να είμαστε όλοι κοντά. Του λέω όχι δεν είμαστε και μου λέει «γιατί δεν μου το πες νωρίτερα;», γιατί δεν με ρώτησες τώρα που με ρωτάς στο λέω»!

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: «Αν πήγαινα πίσω το χρόνο θα προτιμούσα να...» - Η αποκάλυψη για το λάθος που έγινε πριν το γάμο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share