Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός;

Τι αποκαλύπτει η ίδια;

Ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός;

Η όμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι...

Η Κατερίνα Δημητρόγλου το φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στη σειρά του ANT1 “Η Επιστροφή” και με αφορμή αυτό το επαγγελματικό της βήμα, μίλησε στην εφημερίδα RealLife. Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σύντροφο της Γιώργο Κούρτη με τον οποίο είναι δύο χρόνια μαζί και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το δημόσιο "Σ' αγαπώ" από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο!

«Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι θα είναι ο άνθρωπος μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Παλαιότερα δεν είχα σκεφτεί να παντρευτώ, να γίνω μητέρα. Αυτό σου το βγάζει ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες "είμαι έτοιμη να γίνω μάνα ή να παντρευτώ".

Δείτε ακόμη: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου;

Ο Γιώργος με έκανε να τα νιώσω όλα αυτά. Σίγουρα θέλουμε πολύ να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Δεν έχουμε ορίσει κάτι ακόμη, μακάρι να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν! Προς το παρόν, απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον. Μείναμε μαζί από πολύ νωρίς. Φέτος δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά κοιτάμε πάντα να βρίσκουμε. Μας αρέσει πολύ το σπίτι μας, είμαστε άνθρωποι που θέλουμε την ηρεμία, γι' αυτό επιλέξαμε να είμαστε κοντά στη φύση. Μας αρέσει εδώ, χαλαρώνουμε, είμαστε σπιτόγατοι».