Ηλίας Γκότσης - Σόφη Πασχάλη: "Πάγωσαν" όταν είδαν μπροστά τους ξαφνικά τις κάμερες! Είναι τελικά ζευγάρι; (βίντεο)

Που τους "τσάκωσε" η κάμερα και δεν ήξεραν από που να.. φύγουν;

Ηλίας Γκότσης - Σόφη Πασχάλη:

Έρωτας με άρωμα... Survivor ή στενή φιλία;

Ότι και από τα δυο να συμβαίνει το μόνο σίγουρο είναι πως προσπαθούν να το κρύψουν αλλά η... χαρά δεν τους αφήνει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Διονύσης Σαββόπουλος: Ξελογιάστηκε με καυτή χορεύτρια! Δείτε το αισθησιακό striptease που προκάλεσε εγκεφαλικά!

Ο λόγος για τον νικητή του Survivor 2 Ηλία Γκότση και την Σόφη Πασχάλη!

Οι δυο πριν μερικές μέρες είχαν θεαθεί μαζί σε γνωστό bar - restaurant της Γλυφάδας να απολαμβάνουν με παρέα το γεύμα τους. Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω της εφημερίδας Espresso (από όπου είναι και η συγκεκριμένη φωτογραφία των δυο τους) στην οποία αναφερόταν πως Ηλίας και Σόφη έχουν κάνει μάλιστα και εξόρμηση τα δυο στην Αράχοβα.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Γεωργίου: Συγκλονίζει! - "Σύρθηκα μέχρι το διαμέρισμα των γειτόνων! Ότι έπαθα, το έπαθα από δική μου μ@λ@κί@!" (βίντεο)

Τώρα όμως, ήρθε ακόμα μια κοινή τους εμφάνιση να φουντώσει τις φήμες! Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Οoh La La, Αρτ, βγήκε στους δρόμους με την κάμερα και ρωτούσε τους περαστικούς για τα reality.

Ο Αρτ, βρισκόταν στο Σύνταγμα και εκεί έπεσε πάνω στην Σόφη Πασχάλη η οποία δεν του αρνήθηκε μια δήλωση. Δεν περνάνε δυο λεπτά, και εμφανίστηκε και ο Ηλίας Γκότσης!

Δείτε ακόμη: Χρήστος Δάντης: Παίρνει θέση δημόσια για την κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα! - "Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… Κανείς θα μου πεις, αλλά..."

Σόφη και Ηλίας είχαν ραντεβού! Αρχικά "πάγωσαν" με την κάμερα αλλά στη συνέχεια αποχώρησαν παρέα!

Δείτε το βίντεο: