"Με ζήλευαν οι συνάδελφοι μου επειδή όταν τραγουδάω τα δίνω όλα!"

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής καταγγέλλει...

Υπηρετεί το ελληνικό τραγούδι για περισσότερα από σαράντα χρόνια!

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής καταγγέλλει τους συναδέλφους του ενώ αποκαλύπτει πως ακόμα και η Έλντα Πανοπούλου του είπε να τα παρατήσει! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιους συνάντησε τυχαία στο αεροδρόμιο και ενθουσιάστηκε;

Ο Τάκης Μπινιάρης έγινε γνωστός μέσω της επιτυχίας που είχε κάνει στην Eurovision. Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αποκαλύπτει τον "πόλεμο" που δέχτηκε από πολλούς συναδέλφους του.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Ζενεβιέβ χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Αντέχετε να την δείτε;

Είχε αντιμετωπίσει προβλήματα ζήλιας ο Τάκης Μπινιάρης; "Πολλά, επειδή, όταν τραγουδάω, τα δίνω όλα! Εχω φάει το... ξύλο της αρκούδας στα κέντρα με τα μεγάλα σχήματα. Ο πρώτος που απέλυαν ήμουν εγώ. Κάποια στιγμή η Ελντα Πανοπούλου μού είπε «φύγε από τα κέντρα με τις φίρμες και πήγαινε στα μικρά, δεν θα αντέξεις" αποκαλύπτει ο τραγουδιστής στην Espresso.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Ναι; Από εσάς το μαθαίνω ότι έχει καινούρια σχέση η Βάσω!" - Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για τον Σουλτάτο! (βίντεο)

"Μου χαμήλωναν τον ήχο, άλλαζαν τα φώτα να μην πέφτουν πάνω μου, μου άλλαζαν θέση στο πρόγραμμα και βέβαια τα ερωτικά ζητήματα ήταν το άλφα και το ωμέγα σε αυτές τις δουλειές... Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα σχήμα και δεν ήξερα πού να σταθώ στην πίστα! Πήγαινα δίπλα σε έναν τραγουδιστή και τα άκουγα από τον συνθέτη, γιατί ο τραγουδιστής αυτός ήταν ο δεσμός του. Πήγαινα από πάνω σε μια ηθοποιό που είχε έρθει να μας δει και ο επιχειρηματίας, που ήταν καψούρης μαζί της, έβγαζε αφρούς..." λέει για τα προβλήματα που του δημιουργούσαν οι συνάδελφοι του!