Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής: "Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνιση μου!"

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Έλληνα τραγουδιστή!

Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής:

Έχει αντιμετωπίσει πολύ μπούλινγκ για την εμφάνιση του και μάλιστα έχει βρεθεί αντιμέτωπος με φήμες που τον ήθελαν γκει.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα! Για την εμφάνιση του, τα υπονοούμενα για την σεξουαλικότητα του αλλά και το παρελθόν του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καραβάτου - Κατσούλης: "Είμαστε δυο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα!"

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, και ξεκαθάρισε τα πάντα!

Τι συνέβαινε με το μπούλινγκ που είχε δεχτεί για την εμφάνιση του; "Αντιμετώπισα πολύ μπούλινγκ για την εμφάνισή μου. Δεν “μάσαγα” όμως. Όσο έλεγαν “τι φοράει ο Φλωρινιώτης;” εγώ πήγαινα στη μοδίστρα μου κι έλεγα “μπορείτε να μου κάνετε κάτι πιο εκκεντρικό;”. Εκείνη την εποχή ήμουν 40 χρόνια μπροστά." απαντάει ο τραγουδιστής.

Αυτό ήταν κάτι που του δημιουργούσε πρόβλημα και πολλά ερωτηματικά για τη σεξουαλικότητά του. Πως το αντιμετώπιζε όλο αυτό ο Γιάννης Φλωρινιώτης "Με χιούμορ. Έρχονταν και μου έλεγαν “τι ρόλο παίζεις; Έρχονται και σε αγκαλιάζουν άντρες, σε φιλάνε… αλλά και οι γυναίκες”. Τους απαντούσα ότι αυτό δεν θα τους το πω." απαντάει.

Δείτε ακόμη: "Oύτε η ίδια η 'Ελενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ' ό,τι φαίνεται, καθώς κι εκείνη..."

Υπήρχαν υπονοούμενα πως είναι γκέι; "Ναι, άφηναν υπονοούμενα ότι είμαι γκέι. Δεν τους είπα ποτέ ούτε “ναι” ούτε “όχι”, τους άφηνα στην απορία τους." απαντάει στο περιοδικό ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Γιατί όμως το έκανε αυτό; Ήταν κάποιου είδους καλλιτεχνική πολιτική; "Ναι, γιατί και οι γκέι αρέσουν πιο πολύ. Το καλό ήταν ότι άρεσα σε άντρες και σε γυναίκες." απαντάει.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποχώρησε από το σχήμα του λίγο πριν την πρεμιέρα λόγω του Νότη Σφακιανάκη!

Είχε δεχτεί ποτέ παρενοχλήσεις από άντρες; "Είχα φλερτ από άντρες, με φλέρταραν, μου έλεγαν ότι με αγαπάνε.".

Πως αντιδρούσε όμως ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε αυτές τις παρενοχλήσεις; "Τους έκανα φίλους. Γίνονταν τα καλύτερα φιλαράκι μου και όποιος τολμούσε να πει κουβέντα για μένα τον πλάκωναν στο ξύλο!"