Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το ψέμα που είπε η Μενεγάκη στο Λάτσιο όταν γνώρισε το Μάκη! Πώς έκρυψε τη σχέση τους;

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Το ψέμα που είπε η Μενεγάκη στο Λάτσιο όταν γνώρισε το Μάκη! Πώς έκρυψε τη σχέση τους;
News 09.12.2018 12:20

Νέες αποκαλύψεις για τη γνωριμία και όσα δε γνωρίζαμε για τη σχέση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου έρχονται στο φως της δημοσιότητας!


Ποιο ήταν το ψέμα που είπε στο Γιάννη Λάτσιο για να μείνει μαζί του και πως έκρυψαν την έλξη που είχε δημιουργηθεί; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η χριστουγεννιάτικη απόδραση στην Αχαΐα μαζί με τα παιδιά της!

"H Ελένη ήταν η μοναδική από την παρέα που δε γνώριζε το Μάκη. Η παρουσιάστρια από τον τόπο και από τον μποέμ τρόπο ζωής που επέβαλλε τη μίνιμουμ επικοινωνία με τα κινητά, καθόλου τηλεόραση, επισκέψεις στην παραλία, μαγειρέματα και αυτοσχέδια πάρτι κάτω από τα αστέρια. Αρχικά ήταν να μείνουν στο νησί για τρεις μέρες και στη συνέχεια η Ελένη θα ακολουθούσε τον Πέτρο και τη Τζένη στη Μύκονο για να συναντήσει εκεί τον Γιάννη Λάτσιο. Λέγεται ότι από τις συστάσεις κιόλας η Ελένη ερωτεύτηκε τον Μάκη. Ήταν σαν να γνώρισε επάνω του έναν καινούριο κόσμο που την εντυπωσίασε. Μία νέα προοπτική στο πρόσωπό του. Φίλη της παρέας εκείνη την περίοδο είπε: "κανείς δεν κατάλαβε ότι υπήρχε έλξη μεταξύ Ελένης και του Μάκη. Κανείς δεν κατάλαβε πώς έγιναν όλα, πώς ξεκίνησαν όλα. Υπήρχε μεταξύ τους μια οικειότητα αλλά σε κανέναν μας δεν πήγε το μυαλό ότι συμβαίνει κάτι παραπάνω.", αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Το δύσκολο βράδυ που πέρασε και η αποκάλυψη on air! Τι συνέβη;

"Η παρέα φεύγει από τα Άχλα την τέταρτη μέρα για να συνεχίσει τις διακοπές της στη Μύκονο, αλλά χωρίς την Ελένη. Εκείνη παρατείνει την παραμονή της στο νησί άλλες δυο μέρες. Με τη δικαιολογία ότι έχει χαλάσει το αυτοκίνητό της, υπόσχεται ότι θα επιστρέψει στη Μύκονο λίγο αργότερα. Εκείνες τις δύο μέρες η Ελένη μένει μόνη της με τον Μάκη. Είναι αυτές οι δύο μέρες που θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην προσωπική της ζωή. Να τσαλακώσει την εικόνα της", αποκαλύπτουν πηγές στο Down Town και συνεχίζουν:

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στο νεύμα των γιορτών και ντύθηκε... Αγιοβασιλίτσα!

"Για την ακρίβεια κανείς δεν πίστευε ότι αυτοί οι δύο θα ταίριαζαν ποτέ, η Ελένη έμοιαζε ένα κορίτσι που αναζητούσε ασφάλεια και οι φίλοι του Μάκη γνωρίζουν ότι τουλάχιστον μέχρι τότε ο ξενοδόχος από την Άνδρο ήταν πολύ ελεύθερο πνεύμα που δε θα έμπαινε εύκολα σε μια σοβαρή και ιδιαίτερα δύσκολη- στην προκειμένη περίπτωση- σχέση. Και όμως τα ετερώνυμα έλκονται. Εκείνο το καλοκαίρι η Ελένη ερωτεύτηκε το Μάκη και ο Μάκης την Ελένη. Και κανείς από τους δυο τότε δεν περίμενε πόσο μακριά θα φτάσει η σχέση.", αποκαλύπτει το δημοσίευμα

Share