Παναγιώτης Ραφαηλίδης: "Καρφώνει" το Open, τα οικονομικά προβλήματα και η συμμετοχή στο "Your Face Sounds Familiar"! (βίντεο)

Τα αποκάλυψε όλα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης!

Παναγιώτης Ραφαηλίδης:

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης βρέθηκε ξαφνικά εκτός "Open Tv" όταν του ανακοινώθηκε από τους ιθύνοντες του καναλιού πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την εκπομπή "Ευτυχείτε" της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Βερβερίτσα" του Νίκου Μουτσινά και φυσικά ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο ζήτημα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Την... στρίμωξαν για τα καλά! Η μεγάλη αμηχανία της ηθοποιού και η απάντηση για τον αρραβώνα! (βίντεο)

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδηςε δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια και να αποκαλύψει πως μετά την ξαφνική του απόλυση από το κανάλι αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα.

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: "Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι!"

Δεν στεναχωρήθηκα, δεν πληγώθηκα συναισθηματικά αλλά επλήγηκα επαγγελματικά και οικονομικά με την απόλυση μου. Δεν έχω τα λεφτά να μου τρέχουν από πίσω! Δουλεύουμε για να ζούμε!" είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στην κάμερα του Happy Day!

Δείτε ακόμη: Όσο έχω εσένα: Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάρει το πτυχίο της Νομικής!

Φυσικά ρωτήθηκε και για την συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar και ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όντως έχει κάνει συζητήσεις με την παραγωγή και βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο!

Δείτε το βίντεο: