Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γνωρίστε την κούκλα αδελφή της και θα εκπλαγείτε!

Εσείς τι λέτε; Mοιάζουν;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γνωρίστε την κούκλα αδελφή της και θα εκπλαγείτε!

Το μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως τα παιδικά της χρόνια ήταν λίγο περίεργα.

Μάλιστα, όπως σημείωσε στο περιοδικό "Omikron" τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Ανατροπή-βόμβα! Η Ελένη Τοπαλούδη είχε εντοπίσει κύκλωμα ναρκωτικών και την σκότωσαν! Οι νέες πληροφορίες που φέρνουν τα πάνω κάτω στην υπόθεση (βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ήταν το όμορφο κορίτσι του σχολείου, σε αντίθεση με την αδελφή της, Μαριλένα, η οποία παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο περίεργα. Έχω μεγαλώσει σε μία υπέροχη οικογένεια. Μπορεί οι δικοί μου να μην είναι σήμερα μαζί, αλλά αυτό δεν άφησαν να με επηρεάσει. Ήταν όλοι δίπλα μου πάντα! Μόνο στο σχολείο είχα κάποια θέματα, γιατί μου την «έλεγαν» οι συμμαθητές μου, που ήμουν ψηλή, αδύνατη, λίγο μαυριδερή. Δεν ήμουν όμορφο κορίτσι» σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό "Omikron".

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: H συνεργασία έκπληξη και οι γιορτές με το ζεύγος Τανιμανίδη - Μπόμπα!

«Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα «θεματάκια»: Με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά» συμπλήρωσε το γνωστό μοντέλο.

Η αδελφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Μαριλένα, είναι πολύ όμορφη! Μελαχρινή, ψηλή και αγαπάει πολύ την αδελφή της!

Για να δούμε όμως και φωτογραφίες, πάρτε μια γεύση!