Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της που "έφυγε" πριν λίγες μέρες... - "Τι είναι χαμόγελο..."

Τι "ανέβασε" η Κατερίνα στο Instagram;

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της που

Την περασμένη Πέμπτη η Κατερίνα Καινούργιου βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της καθώς "έφυγε" από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς.

Μάλιστα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε αυτό και στην εκπομπή της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξέρετε ποια είναι η Ευμορφίλη Ιωαννίδου; Και όμως είναι η...

«Να το πω λίγο, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά μεγαλώσαμε μαζί του. Σε ηλικία 88 ετών, πολλές φορές λένε πως έφυγε πλήρης ημερών αυτό έγραψα και στο Instagram, δεν έφυγε πλήρης ημερών. Ο παππούς μου ήταν πάρα πολύ καλά, ήθελε να ζήσει! Πήρε πολλή αγάπη κι είναι λίγο δύσκολα η οικογένειά μου. Είναι η πρώτη φορά που βιώνω μια απώλεια, παρόλα αυτά είμαστε όλοι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι και ζούμε και τον θυμόμαστε και είμαστε πολύ υπερήφανοι που είχαμε έναν τέτοιο παππού. Εδώ είμαστε όμως και θα κάνουμε την εκπομπή μας όσο καλύτερα γίνεται» είπε η όμορφη Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή στην εκπομπή της.

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη-Βασάλος: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Όλη η αλήθεια!

Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε ακόμα μια ανάρτηση για τον παππού της δείχνοντας πόσο την έχει καταβάλει αυτό το γεγονός.

Δείτε ακόμη: "Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει..." (βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου "ανέβασε" μια φωτογραφία που γράφει "Τι είναι αγάπη παππού; Το χαμόγελο που θα έχεις κάθε φορά που θα με θυμάσαι..." έγραφε η συγκινητική φωτογραφία...

Δείτε τη φωτογραφία: