Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισαν να αλλάξουν σπίτι με την Ιλένια!

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισαν να αλλάξουν σπίτι με την Ιλένια!

Είναι ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων και δεν προκαλούν με τις εμφανίσεις τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φαίνεται πως είναι στην καλύτερη τους φάση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ερώτηση που την έκανε έξω φρενών! - "Μπράβο, είσαι μάγκας... Θα τα πούμε από βδομάδα!"

Τώρα μάλιστα, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν λίγο μετά την πρωτοχρονιά.

Τον λόγο αυτής της απόφασης αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life όπου αναφέρει πως το ζευγάρι θα μετακομίσει από το Παλαιό Φάληρο στο καινούριο του σπίτι στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα τον λόγο για την μετακόμιση αυτή αποκάλυψε η Ιλένια σε φίλη της: "Αντικειμενικά ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στο σπίτι του Δημήτρη, που ήταν το λεγόμενο «εργένικο», γιατί δεν χωρούσαμε πια. Είμαστε δύο άνθρωποι και ένας σκύλος!".

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Βίκυ Καγιά συμμετείχε σε video clip του Bob Sinclar! (βίντεο)

Όμως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σκεφτόταν να κάνουν αυτή τη μετακόμιση όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή: "Ήθελαν και οι δύο να κάνουν αυτό το βήμα για ένα μεγαλύτερο σπίτι, καθώς θέλει το νέο σπίτι όπου θα στεγάσει μαζί με τον Δημήτρη τον έρωτά τους να είναι ολοκαίνουργιο, ακόμα και σε έπιπλα, αλλά και λειτουργικό".

Δείτε ακόμη: Ελένη Ράντου: Το τελεσίγραφο του Φασουλή, η βουλιμία και η γνωριμία με τον Γούντι Άλεν! (βίντεο)

Για το αν αυτή η μετακόμιση σημαίνει κάτι άλλο και πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησία, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ιλένια φέρεται να έχει πει σε φιλικό της πρόσωπο: "Τον γάμο ως διαδικασία, ως τελετή, δεν τον σκέφτομαι καθόλου. Ίσως μικρότερη να τον σκεφτόμουν. Πιστεύω πώς αν υπάρχει κάτι που ολοκληρώνει τη σχέση είναι ένα παιδί, αλλά, αν με ρωτήσεις αν σκέφτομαι ένα παιδί στην παρούσα φάση, θα πω όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται".