Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον πνευματικό της και ο.. εξορκισμός στο σπίτι στην Άνδρο!

Αποκλειστικές δηλώσεις! Γιατί ζήτησε η Ελένη να διώξουν τα κακά πνεύματα;

Ελένη Μενεγάκη: Οι φωτογραφίες με τον πνευματικό της και ο.. εξορκισμός στο σπίτι στην Άνδρο!

Μπροστά σε περισσότερα από 1.000 άτομα, παρουσία του δημάρχου Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη και περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα, η Ελένη Μενεγάκη άναψε το εορταστικό καράβι –όπως προστάζουν οι ελληνικές ναυτικές παραδόσεις– στο Γαύριο, το μεγαλύτερο λιμάνι του κυκλαδίτικου νησιού.

Παρόντες ήταν φυσικά και οι τρεις μοναχοί της Μονής Παναχράντου–Αγίου Παντελεήμονος, ο ηγούμενος Ευδόκιμος μαζί με τους πατέρες Αέτιο και Φιλάρετο, που μαγείρεψαν ζεστή σούπα για τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Όταν ξεκινάς για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου, χάνεις την ανταπόκριση και καταλήγεις απλά σε άλλη χώρα».

Κατά τη διάρκεια της γιορτής ο πρώτος εκφώνησε λόγο και στη συνέχεια ευλόγησε την Ελένη Μενεγάκη (είναι παράλληλα πνευματικός της παρουσιάστριας) και τον Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα, τους έδωσε και μύρο για το σπίτι προκειμένου να είναι ευλογημένοι και για τον υπόλοιπο χρόνο.

Δείτε ακόμη: Survivor spoiler: Διέρρευσε το ερωτηματολόγιο που πρέπει να απαντήσεις για να μπεις στο Survivor 3!

«Η Ελένη είναι πολύ κοντά στην εκκλησία. Νηστεύει και ευχαριστεί τον Θεό για όσα της έχει δώσει. Μάλιστα πολλές φορές μου ζητάει να πάω ο ίδιος σπίτι της για να διώξω τα κακά πνεύματα.» ανέφερε ο ηγούμενος Ευδόκιμος στο Youweekly.gr. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το επικό τρολάρισμα στον.. εαυτό της! Η απίστευτη φωτογραφία που δημοσίευσε!