Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο σύζυγός της! Αποκλειστικές φωτογραφίες του Βολιώτη αρχιτέκτονα Γιάννη!

Δείτε τις μόνο στο Youweekly.gr! Είναι πιο κούκλος από τον Αργυρό;

Αρθρογράφος: Λίλη Αγγελοπούλου
Λίλη Αγγελοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο σύζυγός της! Αποκλειστικές φωτογραφίες του Βολιώτη αρχιτέκτονα Γιάννη!

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και τρία χρόνια και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς!


Το ρεπορτάζ έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day και εμείς στο Youweekly.gr το δημοσιεύσαμε πρώτοι (Δείτε το εδώ αναλυτικά). Διαβάστε παρακάτω...


Η Ηλιάνα και ο κούκλος Βολιώτης Γιάννης, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα έζησαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα ο οποίος ωστόσο έληξε άδοξα όταν στην ζωή της μπήκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός (Δείτε εδώ το παρασκήνιο του χωρισμού τους).


Αν και η Σταματίνα δεν έδωσε στην δημοσιότητα ούτε το όνομα του αλλά ούτε και φωτογραφίες του, εμείς στο Youweekly.gr σπάσαμε τα τηλέφωνα, κάναμε ρεπορτάζ και όχι μόνο εντοπίσαμε τον Γιάννη Κ. όπως είναι το όνομα και το επώνυμο του αλλά βρήκαμε και παλαιότερες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς την «έπεσε» στον Κωνσταντίνο Αργυρό; Απίστευτη αποκάλυψη... (Βίντεο)


Η Ηλιάνα στις επίμαχες δηλώσεις μεταξύ άλλων τόνιζε πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του αλλά και πόσο δύσκολη είναι τελικά η σχέση από απόσταση!

Δείτε ακόμη: The Voice: Οι συγκλονιστικές ερμηνείες των φιναλίστ, το κρύο αστείο του Μουζουράκη και ο μεγάλος νικητής! (Βίντεο)


"Η σχέση από απόσταση είναι αρκετά δύσκολη, αλλά πια σχέση δεν είναι . Το αρνητικό είναι ότι είσαι μακριά από τον αγαπημένο σου, δεν μπορείς να τον δεις, να σε παρηγορήσει στα δύσκολα ούτε και να χαρεί μαζί σου όταν κάτι καλό σου συμβεί. Από την άλλη όμως μιλάς συνέχεια με τον άλλο, του αναλύεις και την παραμικρή λεπτομέρεια της ημέρας, τον μαθαίνεις καλύτερα, τον θέλεις και σου λείπει περισσότερο και του το λες πιο συχνά. Έτσι καταλήγεις να δένεσαι περισσότερο χωρίς να μπαίνει η καθημερινότητα ανάμεσά σας και τον απολαμβάνεις πιο πολύ για το λίγο που θα τον έχεις" έλεγε η ίδια.


Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες με τον κούκλο Γιάννη της: