Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη! «Νιώθω πολύ μόνος... μου έκαναν έξωση και δεν έχω πού να πάω»! (Βίντεο)

Οι σπαρακτικές δηλώσεις με δάκρυα στα μάτια!

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη! «Νιώθω πολύ μόνος... μου έκαναν έξωση και δεν έχω πού να πάω»! (Βίντεο)
News 23.12.2018 16:29

Στη κάμερα της εκπομπής Παιδιά από σπίτι, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Ρώτας και συγκλόνισε με την σπαρακτική έκκληση του για βοήθεια!

Ο γνωστός ηθοποιός και αδελφός του αειμνήστου επίσης ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, έμεινε στο δρόμο καθώς πριν λίγο διάστημα του έκαναν έξωση από το σπίτι που έμενε! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Πετρουλάκη: Δείτε για πρώτη φορά τις κούκλες κόρες της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...


Ο ίδιος τόνισε πως έχει βρει στέγη προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο αλλά κινδυνεύει να φύγει και από εκεί και να μείνει στο δρόμο!

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Full in love! Τρυφερές αγκαλιές στο ταξίδι τους!

«Δυστυχώς ο Ψάλτης βρέθηκε στο δρόμο, τελείως μόνος, κανένα δεν έχω. Έχω την ανιψιά μου που είναι μακριά και την πρώτη μου νύφη που είναι επίσης μακριά. Δε περίμενα να φτάσω σε αυτό το σημείο. Σε ξενοδοχείο ζω, που αλλού να πήγαινα; Θα έμενα στο δρόμο, ευτυχώς βρέθηκαν δυο άνθρωποι και με βοήθησαν. Τίποτα δεν παίρνω, ένα επίδομα 100 ευρώ και αλλά 100 από διατροφή. Πριν από 25 μέρες μου έκαναν έξωση. Μου ήρθε χαρτί, χρώσταγα 6-7000. Βεβαίως φοβήθηκα μην μείνω στο δρόμο, δεν ήξερα που να πάω να κοιμηθώ. Τελείωσε ο Στάθης δεν με άφησε ποτέ χωρίς λεφτά μου έδινε και 1 και 2 χιλιάρικα. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι. Έχω βάλει στόχο ότι είναι ένα μακρινό ταξίδι και θα επιστρέψει. Αν ήταν εδώ θα του έλεγα να με αγαπάει όπου και να είναι, όπως το αγαπώ και εγώ. Νιώθω πολύ μόνος. Να σου πω ότι έχω τρελάνει τα σάντουιτς και τις τυρόπιτες. Αποζητώ να μείνω σε ένα γηροκομείο, δεν είμαι καθόλου καλά. Κινδυνεύω να με διώξουν και από το ξενοδοχείο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ρώτας. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: H έκπληξη στην εκπομπή της! Ποιος παίκτης του Survivor είναι το νέο μέλος στην παρέα!

Share