Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η τραγωδία που στιγμάτισε την περσινή εκπομπή και πάγωσε την ελληνική showbiz!

Σχεδόν όλοι το ξέχασαν... εσείς το θυμάστε;

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η τραγωδία που στιγμάτισε την περσινή εκπομπή και πάγωσε την ελληνική showbiz!

Το «Στην υγειά μας» ρε παιδιά φιλοξενεί πάντα ονόματα πρώτης γραμμής και τα εορταστικά του επεισόδιο σαρώνουν σε τηλεθέαση!


Ωστόσο, το περσινό εορταστικό στιγματίστηκε από μια ανείπωτη τραγωδία που συγκλόνισε την ελληνική showbiz. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 23/12: Ποια προγράμματα πάτωσαν και ποιοι θα περάσουν... βασιλικά Χριστούγεννα; Όλα τα νούμερα αναλυτικά...


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, την ώρα μάλιστα που χόρευε στην εκπομπή και προβάλλονταν το συγκεκριμένο επεισόδιο, είχε ένα φρικτό τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.


Το σοβαρό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του γοητευτικού παρουσιαστή έγινε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους.

Δείτε ακόμη: Nomads: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος σπάει τη σιωπή του μετά το πένθος! Η πρώτη ανάρτηση...

Γύρω στις 6.30 το πρωί και ενώ κατέβαινε με τη μηχανή του τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είδε ένα λεωφορείο στο ύψος της οδού Ζεφύρου στη Βούλα και επιχείρησε να το προσπεράσει. Ομως, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και προσγειώθηκε ανώμαλα στην άσφαλτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Μετά το τροχαίο ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου υποβλήθηκε σε οκτάωρη χειρουργική επέμβαση. Από κει κι ύστερα άρχισε ένας αδιάκοπος και σκληρός αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε ακόμη: Έσκασε τώρα! Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής στην κριτική επιτροπή του YFSF!

Επειτα από τρεισήμισι μήνες στην Εντατική και αφού υποβλήθηκε σε πολλαπλά και δύσκολα χειρουργεία, ο 44χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, όπου εξακολουθεί ως σήμερα να δίνει μάχη για την αποκατάσταση της υγείας του. Μάλιστα, στις 2 Ιανουαρίου θα δει ξανά τον γιο του!