Πόπη Τσαπανίδου: Έβγαλε από το συρτάρι την πιο τρυφερή φωτογραφία... Η εκδήλωση αγάπης και το δημόσιο μήνυμα προς όλους!

Τι "ανέβασε" η δημοσιογράφος;

Πόπη Τσαπανίδου: Έβγαλε από το συρτάρι την πιο τρυφερή φωτογραφία... Η εκδήλωση αγάπης και το δημόσιο μήνυμα προς όλους!

Το συρτάρι με τις... αναμνήσεις άνοιξε η Πόπη Τσαπανίδου!

Η γοητευτική δημοσιογράφος, η οποία είναι ενεργή στα social media, και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δείτε τις κούκλες κόρες της! Θα πάθετε πλάκα...

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τις κόρες της, αρκετά χρόνια πριν.

Οι κόρες της, πολύ μικρές και εκείνη νεαρή μανούλα, πόζαραν μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας έστειλε και δυο μηνύματα!

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Και όμως το αποκάλυψε! Πότε έκανε για πρώτη φορά σ3ξ και πόση διάρκεια είχε! (βίντεο)

Το ένα αφορούσε τις κόρες της και το άλλο όλους τους διαδικτυακούς της φίλους!

"Μήνυμα προς τρεις όμορφες: Όσα χρόνια κι αν περάσουν για μένα θα είστε πάντα τα μωρά μου.

Δείτε ακόμη: Σάσα Μπάστα: Πανέμορφη! Με ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα και ψιλοτάκουνες μπότες λίγο πριν γεννήσει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μήνυμα προς όλους: #tip: περνά γρήγορα η ζωή για να την σπαταλάμε. Απολαύστε την. Ζήστε την. Με αγάπη και πάθος" έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου!

Δείτε την φωτογραφία: