Στέλιος Χανταμπάκης: "Δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Σάββα! Έλεγα... θέλει και αυτός να με... κάψει!" (βίντεο)

Η πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη στο "Nomads 2"!

Στέλιος Χανταμπάκης:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την μεγάλη του νίκη στο Nomads βρέθηκε στην εκπομπή "Πρωινό" και κάθισε απέναντι από την Φαίη Σκορδά και μίλησε για όλα!

Ο Στέλιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φοβία που του δημιουργήθηκε μετά το τέλος του προηγούμενου reality επιβίωσης στο οποίο είχε πάρει μέρος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πόπη Τσαπανίδου: Έβγαλε από το συρτάρι την πιο τρυφερή φωτογραφία... Η εκδήλωση αγάπης και το δημόσιο μήνυμα προς όλους!

"Ο κόσμος που με γνώρισε μέσα από εκείνο το παιχνίδι ήταν πολύ περισσότερος από τον κόσμο που με ήξερε πριν από το Survivor. Ο κόσμος παρακολούθησε τη ζωή μου και σιγά σιγά άλλαξε γνώμη για μένα. Ακόμα και μετά το Nomads περνάμε κάποια τεστ και σιγά σιγά έρχεται το αποτέλεσμα. Για όλους μας η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Δείτε ακόμη: Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δείτε τις κούκλες κόρες της! Θα πάθετε πλάκα...

Με έχει στεναχωρήσει όλο αυτό που έγινε στο Survivor και ο χρόνος που πέρασε, επειδή έχω διαβάσει κι έχω ακούσει πάρα πολλά, ο λόγος που δεν δούλεψα στην τηλεόραση ήταν επειδή εγώ δεν ήθελα να δουλέψω όχι γιατί δεν είχα προτάσεις. Είχα πάρα πολλές προτάσεις και δεν είχα ούτε τη διάθεση ούτε την όρεξη για πλάκες και για τίποτα. Το Nomads ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να ξαναπροσπαθήσουμε σε κάτι που είχε μείνει στη μέση και να με ξαναδεί ο κόσμος πάνω σε αυτό.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος: Και όμως το αποκάλυψε! Πότε έκανε για πρώτη φορά σ3ξ και πόση διάρκεια είχε! (βίντεο)

Ήμουν στεναχωρημένος, φοβισμένος δεν ήμουν. Δεν μπορούσα να προσπεράσω αυτό το κομμάτι σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Έχω κάνει λάθη, όλος ο κόσμος κάνει. Την αλήθεια και την πραγματικότητα που έβγαινε προς τα έξω στο Survivor, την ξέρουν μόνο οι παίκτες.

Δείτε ακόμη: Σάσα Μπάστα: Πανέμορφη! Με ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα και ψιλοτάκουνες μπότες λίγο πριν γεννήσει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στο Nomads υπήρχαν στιγμές που ήρθε ο Σάββας Πούμπουρας και μου είπε «Σήκωσε το κεφάλι, είσαι σαν κηδεία! Γέλα λίγο»! Εγώ δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Σάββα, λέω «θέλει κι αυτός να με κάψει»!" εξομολογήθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης!

Δείτε το βίντεο: