Μαίρη Συνατσάκη: Το μήνυμα-γροθιά για τα γενέθλια της και η τούρτα - υπερπαραγωγή!

Θα πάθετε πλάκα!

Μαίρη Συνατσάκη: Το μήνυμα-γροθιά για τα γενέθλια της και η τούρτα - υπερπαραγωγή!

Γενέθλια είχε η Μαίρη Συνατσάκη και την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη!

Η έκπληξη μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη, που την... κοψοχόλιασε όπως παραδέχτηκε η ίδια! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στάθης Ψάλτης: Η κίνηση που δεν ήξερε κανείς! Απίστευτη αποκάλυψη από τον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα! (βίντεο)

Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 34 της χρόνια και χάρισε το πιο μεγάλο της στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram!

Η Μαίρη Συνατσάκη "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει μια "τουρτάρα", όπως την χαρακτήρισε, και να χαίρεται σαν μικρό παιδί!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Ρώτας: Σοκάρει η εικόνα του αδερφού του Στάθη Ψάλτη... - Οι τραγικές στιγμές του ηθοποιού, μετά την έξωση! (βίντεο)

Φυσικά, δεν έλειπε και η απαραίτητη λεζάντα με ένα μήνυμα -γροθιά στην οποία ναι μεν ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές αλλά άφησε να εννοηθεί πως η χρονιά που πέρασε έκρυβε μέσα της και κάποιες δυσάρεστες στιγμές.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ανείπωτος πόνος! Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της μάνας της... - "Έρχεται κάθε βράδυ και... " (βίντεο)

"Αυτή είμαι εγώ στα 34. Έφτασα εδώ μέρα με τη μέρα από τα 33 σε μια χρονιά που είχε κάτι πολύ πολύ όμορφες στιγμές, αρκετες από τις οποίες είδατε σε διάσπαρτα κλικ και κάτι πολύ δύσκολες, που δεν είδατε, αλλά αισθανθήκατε ότι περνάω. Γιατί ενώ δεν γνωριζόμαστε, γνωριζόμαστε και καταλαβαίνετε από τα μάτια. Για όσα δεν σας είπα, τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ χαμόγελα που δεν εννοούσα. Κι αυτό εδώ σήμερα είναι ένα πολύ αληθινό χαμόγελο που μου χάρισαν οι σπουδαίοι φίλοι μου, που με κοψοχόλιασαν με “surprise party” κι αυτήν την τουρτάρα αλλά και οοολοι εσείς! Με τις απιθανες ευχές σας, που ξοδέψατε χρόνο και κάτσετε και γράψατε και είχαν τόση αγάπη και ανάβλυζαν μόνο φως! Είμαι τυχερή κι ευγνώμων για όλους σας ξεχωριστά και σ α ς ε υ χ α ρ ι σ τ ώ τ ό σ ο π ο λ ύ!" έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή είμαι εγώ στα 34. Έφτασα εδώ μέρα με τη μέρα από τα 33 σε μια χρονιά που είχε κάτι πολύ πολύ όμορφες στιγμές, αρκετες από τις οποίες είδατε σε διάσπαρτα κλικ και κάτι πολύ δύσκολες, που δεν είδατε, αλλά αισθανθήκατε ότι περνάω. Γιατί ενώ δεν γνωριζόμαστε, γνωριζόμαστε και καταλαβαίνετε από τα μάτια. Για όσα δεν σας είπα, τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ χαμόγελα που δεν εννοούσα. Κι αυτό εδώ σήμερα είναι ένα πολύ αληθινό χαμόγελο που μου χάρισαν οι σπουδαίοι φίλοι μου, που με κοψοχόλιασαν με “surprise party” κι αυτήν την τουρτάρα αλλά και οοολοι εσείς! Με τις απιθανες ευχές σας, που ξοδέψατε χρόνο και κάτσετε και γράψατε και είχαν τόση αγάπη και ανάβλυζαν μόνο φως! Είμαι τυχερή κι ευγνώμων για όλους σας ξεχωριστά και σ α ς ε υ χ α ρ ι σ τ ώ τ ό σ ο π ο λ ύ ♥️ ——————————————• #birthdaygirl #bestfriendsforever #loveisallyouneed #happyme | #birthdaycake by @adalivitsanou