Αφοπλιστικός ο δημοσιογράφος! - "Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με πήραν στον Ant1!"

Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Αφοπλιστικός ο δημοσιογράφος! -

Για την περίοδο που ήταν στο πρωινό του Ant1 αλλά και για την τωρινή του συμμετοχή "Στην Φωλιά των Κου Κου" μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και δεν... μάσησε τα λόγια του!

Ο δημοσιογράφος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην παρέα των Κρατερού Κατσούλη και Κατερίνας Καραβάτου και δηλώνει ενθουσιασμένος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εύη Ιωαννίδου: Αυτός είναι ο λόγος που πήρε... σβάρνα τα παιχνίδια! Τι λέει για GNTM και Nomads;

"Είναι μια συνεργασία που έκανε επιτυχία γιατί είμαστε όλοι κου κου και δεν μοιράζουμε ρόλους στο πάνελ για το ποιος θα είναι ο κακός, ο καλός και ο διπλωμάτης. Η παρέα μας βγάζει γέλιο και ακόμα και το πιο αιχμηρό σχόλιο εκφράζεται χωρίς εμπάθεια και κακία. Ο στόχος μας είναι να έχουμε καλή διάθεση. Κι αυτό φαίνεται πως έχει και την ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού. Στην εκπομπή δεν έχουμε ούτε προστριβές ούτε εντάσεις κι αυτό οφείλεται στους κεντρικούς παρουσιαστές και τον αρχισυντάκτη μας. Η Κατερίνα και ο Κρατερός δεν ζουν για το φαίνεσθαι, δεν θέλουν να πρωταγωνιστούν στα περιοδικά, ούτε επιζητούν να αναπαράγουν τις ατάκες τους τα sites. Έχω ζήσει σε εκπομπή με το "δεύτερο και τρίτο βιολί" σε πάνελ να βγαίνει κάθε βράδυ έξω προκειμένου να φωτογραφίζεται για να έχει δημοσιότητα. Αυτό από μόνο του δημιουργούσε και εντάσεις και προστριβές" είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο περιοδικό people!

Δείτε ακόμη: Την έχει κάνει... ξεφτίλα! Ο παράνομος έρωτας γνωστού παρουσιαστή με στέλεχος καναλιού και τα μηνύματα... τρόπαιο στους φίλους του! (βίντεο)

Είχε όμως κάποια επαγγελματική πρόταση ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; "Για να σου γίνει μια πρόταση, θα πρέπει να έχεις την πόρτα ανοιχτή. Εγώ όμως από το Μάρτιο έλεγα σε όλους για το πόσο ευχαριστημένος είμαι στο Star, οπότε αποκλείεται να μου γινόταν πρόταση. Αντίθετα τη σεζόν 2016-2017, που ήμουν στο πρωινό του ΑΝΤ1, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα να μείνω. Μάλιστα, όταν με έπαιρναν συνάδελφοι τηλέφωνο και με ρωτούσαν πώς είμαι, τους έλεγα "Άντε να τελειώσουμε".

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM, ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο!

Στον ΑΝΤ1 ήμουν πολύ κακός στον αέρα. Δεν ήμουν ούτε ο εαυτός μου ούτε αυθόρμητος και δεν απέδωσα. Αυτό οφειλόταν κυρίως στο περιβάλλον της εργασίας. Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με πήραν στον ΑΝΤ1. Ήξεραν καλά ποιος είμαι, στην πορεία ήθελαν κάτι άλλο και κάπου εκεί ορισμένοι άνθρωποι που με επέλεξαν για την εκπομπή αποδείχτηκαν σαθρά στηρίγματα. Από εκεί και πέρα, ως επαγγελματίας, εργάστηκα κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν" αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.