Αμαλία Κωστοπούλου: Παραδίδει μαθήματα! Η απάντηση για τα κιλά της που πρέπει να διαβάσουν όλοι!

Μπράβο στην μεγαλύτερη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού!

Αμαλία Κωστοπούλου: Παραδίδει μαθήματα! Η απάντηση για τα κιλά της που πρέπει να διαβάσουν όλοι!

Η όμορφη Αμαλία Κωστοπούλου με μια και μόνο ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, παρέδωσε... μαθήματα!

Η μεγαλύτερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σόφη Πασχάλη: Δεν πάει ο νους τι θέλει να... φιλήσει!

Αρκετές φορές, έχει δεχτεί και ερωτήσεις από τους followers της μέσω της ειδικής εφαρμογής στο Instagram, και φυσικά απαντάει σε όλες!

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: "Αυτοί θα μου πουν πότε αν θα βγω ή πότε θα κατ@ρήσω;" (βίντεο)

Η Αμαλία Κωστοπούλου, δέχτηκε μια ερώτηση, την οποία όμως δεν απάντησε! Γιατί; Όχι, γιατί δεν ήθελε αλλά γιατί αν την απαντούσε θα περνούσε λάθος μηνύματα.

Δείτε ακόμη: Εύη Ιωαννίδου: Αυτός είναι ο λόγος που πήρε... σβάρνα τα παιχνίδια! Τι λέει για GNTM και Nomads;

Η ερώτηση ήταν πόσα κιλά είναι και η Αμαλία Κωστοπούλου απάντησε ως εξής: "Έχω λάβει τόσες ερωτήσεις σχετικά με τα κιλά. Δεν έχει σημασία πόσα κιλά είμαι γιατί κάθε σώμα είναι διαφορετικό! Δεν θα απαντήσω ποτέ σ’ αυτή την ερώτηση γιατί έχω παρατηρήσει πολλές φορές και τον ίδιο μου τον εαυτό, να μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης με άλλες κοπέλες στο Instagram κι αυτό είναι ανθυγιεινό! Το καλύτερο βάρος είναι αυτό στο οποίο ο καθένας αισθάνεται καλύτερα!"

Δείτε την φωτογραφία:

TAGS