2019: Πως υποδέχτηκε η showbiz τον νέο χρόνο! Οι απολογισμοί, τα δάκρυα και οι στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας!

Οι επώνυμοι της showbiz κάνουν τον απολογισμό τους για την χρονιά που έφυγε!

2019: Πως υποδέχτηκε η showbiz τον νέο χρόνο! Οι απολογισμοί, τα δάκρυα και οι στιγμές απερίγραπτης ευτυχίας!

Το 2018 μας αποχαιρέτησε πριν λίγες ώρες! Ένας χρόνος που περιλάμβανε τα πάντα. Γάμους, δάκρυα, χαρές, πόνο, γέννες.

Οι επώνυμοι της showbiz, κάνουν και αυτοί τον απολογισμό τους για τον χρόνο που έφυγε και στέλνουν τις ευχές στους διαδικτυακούς τους φίλους για την χρονιά που ήρθε και εκμυστηρεύονται τι ελπίζουν και τι θέλουν να τους φέρει το νέο έτος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με την Παγιατάκη στον "αέρα" της εκπομπής! Τι συνέβη και... βγήκε από τα ρούχα της η παρουσιάστρια; (βίντεο)

Γιώργος Χρανιώτης

Το 2018 ο Γιώργος Χρανιώτης ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Γεωργίας Αβασκαντήρα. Αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή του ηθοποιού γι'αυτό και θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές για τον χρόνο που έφυγε αλλά και για το 2019 με ένα στιγμιότυπο από τον γάμο του!

"υτή ήταν μια απ τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μου. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος. Εύχομαι το 2019,ο κόσμος να είναι τόσο χαρούμενος και ολοκληρωμένος,όσο ήμουν εγώ εκείνη την ημέρα… Εραστές όλου του κόσμου, επικίνδυνοι ονειροπόλοι, αμετανόητοι ποιητές του δρόμου και της ζωής, νόμιμοι και παράνομοι αυτού του σύμπαντος, χρόνια μας πολλά και ένα αλλιώτικο 2019 ας έρθει να μας βρει. Ας είναι μόνο λίγο πιο ανθρώπινο… " έγραψε ο ηθοποιός!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Το πιο όμορφο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ανέβασε την πρώτη του κοινή φωτογραφία για το 2019 και έστειλε τις ευχές του!

"Καλή χρονιά! Ευχόμαστε το 2019 να φέρει τύχη , αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο! Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα!" έγραψαν στη λεζάντα!

Δείτε ακόμη: Θρήνος για την Βίκυ Καγιά! Η χειρότερη Πρωτοχρονιά της ζωής της! Ο θάνατος της "χτύπησε" την πόρτα...

Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια αποχαιρέτησε το 2018 με ένα βίντεο! Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις καλύτερες στιγμές της από τη χρονιά που έφυγε και υποδέχθηκε το νέο έτος με ένα ποτήρι σαμπάνια!

"Η ευτυχία είναι στιγμές, είναι οι επιλογές σου και είναι στο χέρι σου -με υγεία πάνω από όλα- να φτιάξεις Εσύ τη ζωή που θέλεις να ζήσεις! Μη ξεχνάς πότε να φροντίζεις το 10χρονο παιδί που ζει μέσα σου! Να έχεις φίλους, να γελάς, να χορεύεις, να αφήνεις τον ήλιο να σε χαϊδεύει κάνοντας βόλτες το χειμώνα, να πιεις μια ζέστη σοκολάτα, να παίρνεις τηλέφωνο τους φίλους σου και εννοείται τον μπαμπά και τη μαμά που ζουν μακρυά σου, να γυμνάζεσαι, να τρως σωστά, να μη φοβάσαι τα μαύρα νερά στη θάλασσα, να βγαίνεις για φαγητό, να κάνεις χάρες στον εαυτό σου, να μάθεις να λες όχι, να διαφωνείς, να είσαι ευγενικός, να έχεις υπομονή, να ακούς τα προβλήματα των φίλων σου, να παίζεις παιγνίδια, να μη βαριέσαι, να βαριέσαι καμία φορά, να λες σ’αγαπώ, να διασκεδάζεις, να κάνεις όνειρα μεγάλα, να είσαι πειθαρχημένος στους στόχους σου, να είσαι ευέλικτος σε αυτά που σου προκύπτουν, να τολμάς, να βάζεις μουσική και να τραγουδάς, να ελέγχεις το θυμό σου, να διαβάζεις, να αλλάξεις κούρεμα, να μην υποθέτεις αλλά να επικοινωνείς όταν κάτι σε απασχολεί, να μην πηγαίνεις συνέχεια από τον ίδιο δρόμο,να κάνεις ένα ταξίδι και τέλος να κάνεις ΛΑΘΗ που θα σε πάνε ΜΠΡΟΣΤΑ!" ΄έγραψε στη λεζάντα η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε ακόμη: Μίνα Αρναούτη: Σε νέα μπλεξίματα! Ο ρόλος της Αστυνομίας και ο "φίλος" από τα... παλιά!

Κρατερός Κατσούλης

"Φεβρουάριος 2018 ... Τέλη Δεκεμβρίου 2018 ... Το πριν , και το μετά... Για την ακρίβεια , 11 μήνες μετά ... και πολλές αλλαγές ! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανταλλάσουμε ευχες! Πάνω κάτω τις ίδιες! Υγεία, αγάπη ,χαρά , τύχη σε διάφορες παραλλαγές ! Ίσως κάπως μηχανικά , ίσως κάπως απο συνήθεια , ίσως γιατί θεωρούμε ακόμα και ότι μας οφείλεται δικαιωματικά .... ?! Κάποιες φορές όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ευχηθήκαμε , τα προσπαθήσαμε , τα θέλαμε...Γιατί η αληθεια είναι, και το γνωρίζουμε βαθιά μεσα μας, ότι στη ζωή δεν είναι τίποτα δεδομένο, τίποτα σίγουρο και για πάντα... Μόνο η πρόθεση και η προσπάθεια!

Και δυστυχώς οι περισσότεροι απο εμάς το θυμόμαστε αυτο , μόνο όταν κάτι χαθεί , ή κινδυνέψει να χαθεί... Τότε κάποιες φορές , συνειδητοποιούμε ποσό σημαντικά όμορφη φωτεινή , χρωματιστή και όχι αιώνια , είναι η ζωή μας ,
πόσο σημαντικά είναι τα απλά , και ποσο καθόλου δεν είναι , για να την σκορπίζουμε και μάλιστα κάποιες φορές με επιμονή , συνέπεια και πειθαρχία , ξεχνώντας ή μεταφέροντας για αργότερα ? αυτά που πραγματικά θέλουμε!

Δίνοντας αγάπη γενναιόδωρα , μόνο πιο ευτυχισμένοι μπορούμε να γίνουμε! Δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό , σε ο,τι κάνουμε , μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν όλα! Όντας αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας πρώτα
και μετά με όλους τους γύρω μας , μόνο ομορφότερες σχέσεις φτιάχνουμε!

Ζώντας το παρόν , αναγνωρίζοντας το παρελθόν, μόνο φωτεινότερο μέλλον μπορούμε να φτιάξουμε! Συγχωρώντας και κατανοώντας τα λάθη μας , μπορούμε να συγχωρούμε και να καταλαβαίνουμε διαφορετικά και τους άλλους!

Για να είναι το 2019 μια πραγματικά , νέα , διαφορετική χρονιά!

Αληθινα , πιο χαρούμενη, δημιουργική , φωτεινή , με υγεία , αγαπη και καλύτερη τύχη , που και εμείς θα φροντίσουμε οι ίδιοι , και για εμάς , και για τους γύρω μας!

Σας χαιρετώ με τον τελευταίο διαλογο απο το Θεατρικο έργο « η μικρή μας πόλη» του Θόρτον Ουάιλντερ : «-Καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τη ζωή που ζούνε ;! Την νιώθουν κάθε λεπτό, κάθε λεπτό, που περνάει;! -Οι ποιητές και οι άγιοι ίσως , την νιώθουν κάπως ...» Χρόνια πολλά λοιπόν και καλή χρονιά , απο καρδιάς ." έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης και πόσταρε μια φωτογραφία του με το πριν και το μετά του...

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Τα όνειρα για την κόρη της Ισμήνη και το παρατσούκλι του Αϊβάζη!

Κατερίνα Καινούργιου

Μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα μακρύ παγιετένιο φόρεμα και πιο όμορφη από πότε έγραψε: "2019...έχω μια διαίσθηση ότι θα σαι υπέροχο...ξεχωριστό!!! Καλή χρόνια σε όλους αγαπες μου...υγεία πάνω απ όλα και ευχομαι σε όλους ο καινούργιος χρόνος να είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα... Εύχομαι η νέα Χρονιά να σας φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάστε σ’ όλη σας τη ζωή!"

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

"Καλοί μου ανθρωποι ! Δεν θα μπορούσα σε αυτή την τελευταία ημέρα αυτής της χρονιάς να μην κάνω τον απολογισμό μου . Μια χρονια σαν παραμύθι , που μου χαρισε έναν υπέροχο άνθρωπο , πολλούς φίλους που είδαν μέσα μου και που με δέχτηκαν για αυτό που είμαι , πολλές συγκινήσεις , χαρές , λύπες , εντάσεις , ανθρώπινα συναισθήματα στο έπακρο όπως άλλωστε μου αρέσει να τα ζω , μα πάνω από όλα εμπειρίες και μαθήματα που τα κρατώ σφιχτά και είμαι ευγνωμον που τα έλαβα όσο σκληρά μπορεί κάποιες φορές να ήταν ... Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα αυτά φίλοι μου ! Να είστε αισιόδοξοι για τη χρόνια που μπαίνει , να είστε δυνατοί και υγιεις , να ονειρεύεστε και να μην επιτρέψετε σε κανένα να σας πει μέχρι που μπορείτε να φτάσετε , να μην επιτρέψετε την αδικία όταν συμβεί μπροστά σας και να κρατήσετε την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια σας ακέραιη ! Μα πάνω από όλα να είμαστε άνθρωποι ! Σας αγαπώ και σας εύχομαι ένα ονειρεμένο 2019 !! Με εκτίμηση και σεβασμό, ο Σωκρατης σας" έγραψε ο πρώην παίκτης του Power of Love, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και "ανέβασε" μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Κυριακή Τσανικίδη.

Νικολέττα Καρρά

Λιτή αλλά πολύ περιεκτική ήταν η Νικολέττα Καρρά στο μήνυμα που έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους. "Stop worrying about what’s gone by, start celebrating what lies ahead! Happy new year..! " έγραψε η όμορφη ηθοποιός και πόσταρε μια φωτογραφία της στην οποία λάμπει!

Ειρήνη Καζαριάν

Η μεγάλη νικήτρια του GNTM αποχαιρέτησε το 2018 και υποδέχτηκε το 2019 με μια φωτογραφία στα Instastories της! "Σας εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη και τύχη... Να περάσετε υπέροχα" έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν ενώ λίγη ώρα αργότερα πόσταρε και ένα βίντεο στο οποίο διασκέδαζε και χόρευε ξέφρενα μαζί με την φίλη της Μαριάννα Παινέση!

Δείτε ακόμη: Αγγελική Νικολούλη: Δύσκολες ώρες περνάει η δημοσιογράφος! Τι συνέβη; (βίντεο)

Ηλίας Βρεττός

Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, καθώς παραλίγο να χάσει την ζωή του έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε.

Ο Ηλίας Βρεττός "ανέβασε" μια φωτογραφία του στο Instagram και έκανε τον απολογισμό του.

"Είναι οξύμωρο, η χειρότερη χρονιά της ζωής μου ήταν ταυτόχρονα και η καλύτερη! 2018 σ´ ευχαριστώ... Όλα όσα έζησα με καθιστούν πανέτοιμο για το 2019. Εύχομαι καλή Πρωτοχρονιά και ΜΟΝΟ υγεία!!!"

Δείτε ακόμη: GNTM: "Έσπασε" η "τριάδα φωτιά" μετά το τέλος του παιχνιδιού! Η επιβεβαίωση ήρθε από την...

Μαρία Μπακοδήμου

Η παρουσιάστρια του Power of Love επέλεξε να περάσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της παρέα με τους γιους της. Φυσικά δεν έλειψε και η απαραίτητη selfie την οποία, η Μαρία Μπακοδήμου, "ανέβασε" στο Instagram, στέλνοντας τις ευχές της στους φίλους. Λίγη ώρα μετά η Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί όπου έγινε "μάρτυρας" μιας πρότασης γάμου!

Μιχάλης Μητρούσης

Ο αγαπημένος ηθοποιός μετά την περιπέτεια υγείας που είχε τον ανάγκασε να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χαλαρώνει και πλέον είναι μια χαρά.

Λίγο πριν φύγει το 2018 και μπει το 2019, ο Μιχάλης Μητρούσης, "ανέβασε" μια φωτογραφία στο Instagram όπου απεικονίζεται ο ίδιος με την πολύ καλή του φίλη Μιμή Ντενίση! "2019...με αγαπημενη....", έγραψε στη λεζάντα!

Στέλιος Κρητικός

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν μπορούσε μέσα στον απολογισμό από το να αναφερθεί σε αυτή του τη συμμετοχή.

"Πρώτη φορά κάνω απολογισμό για την χρονιά που φεύγει και αφορμή στάθηκε ο ανανάς που αγόρασα σήμερα απο το σούπερ μάρκετ.
Ναι ,ναι ,ναι , ο ανανάς !!! Μου ξύπνησε αμέτρητες μνήμες και εικόνες που έτρεξαν με χιλιάδες χιλιόμετρα μπροστά απ´τα μάτια μου.
Το 2018 φεύγει και παίρνει στις αποσκευές του ένα συγκλονιστικό παιχνίδι-ταξίδι που θα θυμάμαι και θα μοιράζομαι πάντα . Το Survivor 2018 !!! Αυτο έφερε την έκδοση του πρώτου παιδικού παραμυθιού μου απο τις εκδόσεις Λιβάνη , “Οταν ο μικρός Ντομινίκ θύμωσε με το φεγγάρι “ που σήμερα ,5 μήνες μετά ,βρίσκεται στην 4η έκδοση !!!
Αυτο έφερε και την απόφαση να δημιουργήσω με την σύζυγο μου Κάτια Παπαδοπούλου μια σχολή θεάτρου και χορού , έναν χώρο πολιτισμού ,στο Παλαιό Φάληρο .
Το Kastel, που σημαίνει Κάτια+Στέλιος .
Παιδικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων , παρουσιάσεις εκδηλώσεων , διαφημίσεις , συνεντεύξεις , φωτογραφίσεις ,καινούργιες φιλίες και άλλα πολλά όμορφα ακολούθησαν και συμβαίνουν μέχρι και λίγες ώρες πριν ολοκληρώσει το χρέος του αυτός ο χρόνος.
Συγκλονιστικά συγκλονιστικό το 2018 λοιπόν και συνεχίζω να πιστεύω και να προκαλώ τον εαυτό μου πως τα καλύτερα έρχονται !!!!!!!
Καλώς να ορίσεις 2019 !!! Καλή χρονιά σε όλους !!!!!!»!" έγραφε ο Στέλιος Κρητικός.

TAGS