Πάολα: Έχασε το παιδί και χώρισε! Το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της σχέσης της από τον 26χρονο!

Το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της σχέσης της με τον 26χρονο τραγουδιστή!

Πάολα: Έχασε το παιδί και χώρισε! Το παρασκήνιο πίσω από το τέλος της σχέσης της από τον 26χρονο!

Μετά τον "βελούδινο" χωρισμό της από τον επιχειρηματία Μιχάλη Ποζίδη, η δημοφιλής Πάολα είχε ρίξει όλο το βάρος της στην καλλιτεχνική της πορεία και έβλεπε τις μετοχές της να "χτυπάνε" κόκκινο, χωρίς να φαντάζεται πως ο έρωτας θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Καυτό ειδύλλιο: Ξανθιά παρουσιάστρια ξελόγιασε τον φρεσκοχωρισμένο πλούσιο επιχειρηματία!(Παρασκήνιο)

Ο νεαρός τραγουδιστής Παναγιώτης Τσαφαράς εισέβαλε δυναμικά στη ζωή της στις αρχές του καλοκαιριού απόλυτα αποφασισμένος να τη διεκδικήσει αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Ciao.

Ήταν δίπλα της στις ανά την Ελλάδα συναυλίες της και όσοι τους έζησαν από κοντά την είδαν όχι μόνο να ενδίδει, αλλά και να δένεται μαζί του με πάθος.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν μέχρι πριν από λίγο καιρό για τις εκεί εμφανίσεις της στην Πύλη Α, ο Παναγιώτης ήταν και πάλι μαζί της στην πίστα αλλά και στη ζωή, με εκείνη να τον συστήνει θερμά στους φίλους της γράφει το ίδιο δημοσίευμα του Ciao.

Δείτε ακόμη: Μπαμπάς για τρίτη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο νιόπαντρος πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός!

"Μοιάζει πολύ ερωτευμένη με τον όμορφο νεαρό", έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντος της, "και δεν χορταίνει να είναι κοντά του. Γύρισε σελίδα στη ζωή της και αυτό την έχει ανανεώσει. Είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον καινούργιο έρωτα της, ενώ όπου βρεθεί και όπου σταθεί δεν σταματά να αναφέρεται στον σύντροφο της και στο πάθος που βιώνει πάλι του. Δεν πιστεύαμε πως θα μπει καινούργιος έρωτας τη ζωή της, μετά το τέλος μιας σχέσης έξι ολόκληρων χρόνων, αλλά η ζωή φέρνει εκπλήξεις χωρίς να σε ρωτά". Οι ίδιοι άνθρωποι υποστήριξαν ότι μοιάζει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τόσο επαγγελματικά, μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη, όσο και προσωπικά στο πλευρό του Παναγιώτη, που είναι μαζί τους στο "Gazi Live" από τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε και έκαναν πρεμιέρα.

Δείτε ακόμη: Ευχάριστα νέα! Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Η συγκατοίκηση και η εγκυμοσύνη

Τότε άρχισαν να κυκλοφορούν και οι φήμες ότι το ζευγάρι σκεφτόταν να συγκατοικήσει. Όσοι ξέρουν καλά την Πάολα, όμως, έλεγαν από τότε ότι δεν περνάει από το μυαλό της κάτι τέτοιο, αφού θέλει να διαφυλάξει την αυτονομία της.

"Θέλει να νιώθει ελεύθερο πουλί ακόμα κι αν βρίσκεται σε σχέση", υποστήριζε ο κύκλος της και έλεγε πως "και αυτή τη φορά δεν θα παραβεί την επιθυμία της. Περνάει τέλεια με τον σύντροφο της, αλλά δεν θέλει μια σχέση με δεσμεύσεις ποπυ θα μπορούσε να οδηγήσει σε συγκατοίκηση" αναφέρεται στο περιοδικό Ciao.

Δείτε ακόμη: Τρελά νούμερα στο Open! Ποιο πρόγραμμα έσπασε ρεκόρ;

Όλα αυτά όμως θα άλλαζαν, όταν η τραγουδίστρια έμαθε ότι ήταν έγκυος και αμέσως αποφάσισε να κρατήσει το παιδί. Τότε ήταν που και η συγκατοίκηση, αλλά ίσως και η επισημοποίηση της σχέσης μπήκαν στα πλάνα της.

Αλλά η εγκυμοσύνη κράτησε λίγο και τελικά το παιδί χάθηκε.

Αυτό έφερε και το χωρισμό από τον νεαρό σύντροφο της, αφού κανένας από τους δυο δεν άντεξε την πίεση όλου αυτού του γεγονότος.

Εάν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός ή όχι, είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος.