Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Έλλη Γελεβεσάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα και το ενδεχόμενο του δεύτερου γάμου!

Σε όλα απάντησε η Έλλη Γελεβεσάκη!

Έλλη Γελεβεσάκη: Το νέο επαγγελματικό βήμα και το ενδεχόμενο του δεύτερου γάμου!
News 02.01.2019 20:02

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks 2 όπου με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, την ηρεμία της και το απίστευτο χιούμορ της "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Όταν η Έλλη Γελεβεσάκη αποχώρησε από το παιχνίδι, δεν στεναχωρήθηκαν μόνο οι συμπαίκτριες της αλλά και οι κριτές που την είχαν συμπαθήσει πολύ! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Mega: Στο... σφυρί τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού;

Η Έλλη Γελεβεσάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ άλλων.

Τι λέει για την τηλεοπτική της εμφάνιση στο My Style Rocks; "Το πήρα σαν παιχνίδι όλο αυτό και γι' αυτό , δεν ήμουν πολύ ανταγωνιστική. Είχα καλή σχέση με όλες τις κοπέλες, όσο αυτό ήταν εφικτό. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Το βλέπεις και λες γιατί λιποθυμάει η μια, γιατί γκρινιάζει η άλλη... Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ανταγωνισμός, κριτική... Όλα γίνονται για την τηλεθέαση. Και όσο ήρεμη να είσαι εσύ, υπάρχει και το έπαθλο των 2.500 ευρώ κάθε εβδομάδα, οπότε όταν έχεις κακή ενέργεια δίπλα σου, τη ρουφάς" εξήγησε στο Secret.

Δείτε ακόμη: Ελένη Τσολάκη: Κόπηκε η εκπομπή της; Τι συνέβη και δεν προβλήθηκε σήμερα το "Τι λέει";

Η Έλλη Γελεβεσάκη έχει τελειώσει δημοσιογραφία και πλέον ασχολείται με αυτό καθώς ήδη βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή στο πάνελ. "Δεν θέλω να είμαι γλάστρα στην τηλεόραση. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Το θέμα είναι να μπορείς να μιλήσεις, να λες την άποψή σου. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Ήδη η πρώτη μου εμφάνιση ήταν για μένα απολαυστική, πέρασα υπέροχα και ανυπομονώ. Θα δείτε πολλά".

Δείτε ακόμη: Δανάη Παππά: Πως αντιδρά όταν της την... πέφτουν μέσω Instagram;

Σκέφτεται να κάνει έναν δεύτερο γάμο; "Όχι, δεν το σκέφτομαι. Το κάναμε, ήταν πολύ ωραία, αλλά το παιδί είναι η ζωή μου, η προτεραιότητα μου. Παιδί και δουλειά" ξεκαθάρισε και τονίζει πως στις μέρες μας δεν υπάρχει τέλειος άνδρας!

Share