Διαζύγιο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Η κατάθλιψη της Σίας και το βέτο της Ντόρας! Αυτός είναι ο λόγος που έσκασαν τώρα τη βόμβα!

Τελικά χωρίζουν ή όχι; Όλη η αλήθεια μόνο εδώ!

Διαζύγιο Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Η κατάθλιψη της Σίας και το βέτο της Ντόρας! Αυτός είναι ο λόγος που έσκασαν τώρα τη βόμβα!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε τη περασμένη εβδομάδα η είδηση ότι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη χωρίζουν!


Η εφημερίδα Μακελειό του Στέφανου Χίου, έκανε λόγο για διαζύγιο μετά τις εκλογές αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει πει στη Σία να κάνει υπομονή μέχρι τις δημοτικές εκλογές και να μην ξεκινήσει τα νάζια στον Κώστα! Διαβάστε παρακάτω...

«Αλλού βάλανε τη βόμβα, αλλού έσκασε» αναφέρει μεταξύ άλλων το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό:

Λίγες μέρες μετά η εφημερίδα επέστρεψε αναφέροντας σε νέο ρεπορτάζ: «Σε πρόσφατη εμφάνιση του Μπακογιάννη, τα χείλη του έσταζαν έρωτα και τρυφερότητα για την ξανθιά παρουσιάστρια του Σκάι, την ώρα που τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Την ώρα που δηλαδή η σχέση του με τον Κοσιώνη είναι πλέον συμβατική και μάλιστα σε βαθμό που με πρόσχημα τις υποχρεώσεις του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τουλάχιστον δύο με τρεις ημέρες κάθε εβδομάδα -όπως λένε νεότερες πληροφορίες μας- φεύγει από το κλεινόν άστυ. Ίσως γιατί το πρόσωπο για το οποίο φτερουγίζει η καρδιά του βρίσκεται εκτός Αθηνών. Κοντά στο Καρπενήσι…»

Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, η ίδια η Σία Κοσιώνη διέψευσε την είδηση με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου φωτογράφισε τον Κώστα Μπακογιάννη με το παιδί τους, ωστόσο οι φήμες δεν λέμε να κοπάσουν! Μάλιστα, λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και νέα είδηση ότι η Σία έχει κατάθλιψη και αυτός είναι τελικά ο λόγος που χωρίζουν!

Το ζευγάρι φέρεται να μίλησε με την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία και τους συμβούλεψε να μην κάνουν ακόμα κάποια επίσημη δημόσια τοποθέτηση, αλλά να περιμένουν μέχρι τις δημοτικές εκλογές μιας και θεωρεί ότι τα αντίπαλα στρατόπεδα του Κώστα διαρρέουν την είδηση για προς όφελος τους! Λέτε να έχει δίκιο τελικά;