Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Οι ονειρικές φωτογραφίες από το γάμο τους που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Για πρώτη φορά....

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Οι ονειρικές φωτογραφίες από το γάμο τους που είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας!

Μετά από από 7 χρόνια δυνατού έρωτα και την γέννηση της κόρης τους Έλενας, στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος και η Υββόνη Μπόσνιακ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Η γοητευτική επιχειρηματίας - σχεδιάστρια και ο επιτυχημένος τραγουδιστής παντρεύτηκαν στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με 200 προσκεκλημένους και κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, τη Μαρία Μπεκατώρου,το Δημήτρη Κοντομηνά και το Γιάννη Παπαλέκα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απασφάλισε η Demy! Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της από το «Στην υγεία μας»! (Βίντεο)

Οι εικόνες από τον γάμο τους... σε ένα παραμυθένιο σκηνικό!

Μάλιστα, η διοργανώτρια, Άντζι Γεωργακοπούλου στην σελίδα στο Instagram δημοσίευσε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού που είναι μαγικές και πραγματικά θυμίζουν παραμύθι.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 8/1: Τρομερές ανατροπές στην πρωινή ζώνη! Τα απίστευτα νούμερα προκάλεσαν εγκεφαλικά! Δείτε αναλυτικά...

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, παραμένουν μέχρι και σήμερα πολύ ερωτευμένοι!