Τέλος εποχής! Πέθανε ο Κάρολος...

Ένας μύθος έφυγε από κοντά μας...

Τέλος εποχής! Πέθανε ο Κάρολος...

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος και πολυπράγμων καλλιτέχνης Κάρολος Καμπελόπουλος.

Υπήρξε μύθος για τον χώρο της τέχνης. Κοσμοπολίτης αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, προσωπικότητα διεθνούς φήμης, με ισχυρά πολιτιστικά ερεθίσματα, μεγαλούργησε μέσα από την Τέχνη και έγινε γνωστός ως κομμωτής, χαράκτης, ζωγράφος, κεραμίστας και γλύπτης που δούλευε κυρίως στο Παρίσι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα;

Εβγαινε παρέα με τον Γκάρι Κούπερ, ταξίδευε σ’ όλον τον κόσμο, χτένιζε τη γυναίκα τού Πικάσο, κούρευε τον Λακάν και άκουγε τον Σαρτρ εκείνες τις περιβόητες μέρες του Μάη του ’68.

Τα τελευταία χρόνια ζούσε και δημιουργούσε στα Χανιά εκεί όπου έστησε και το περίφημο «Μοναστήρι» έναν ξεχωριστό τόπο τέχνης στην οδό Νταλιάνη.

Υπήρξε κορυφαίος κομμωτής. Από τα χέρια του πέρασαν μεταξύ άλλων η Μαρία Κάλλας, η Σοφία Λόρεν, ο Μάρλον Μπράντο, η Μπριζίτ Μπαρντό, η Κατρίν Ντενέβ, η Τζουλιέτα Μασίνα, ο Βισκόντι, η Μελίνα Μερκούρη και εκατοντάδες επώνυμοι της εποχής.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Το one man show του εκτόπισε τη Μενεγάκη από τον θρόνο της!

Οπως αναφέρει το zarpanews.gr ο Κάρολος Καμπερόπουλος άφησε το βράδυ της Πέμπτης την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χανίων που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, σε ηλικία 86 ετών. Η κηδεία του Κάρολου θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 13:00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας, με τη σωρό του να βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12.


Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά στα Χανιά.