Έλενα Χριστοπούλου: «Τον τελείωσα με σχέδιο εξόντωσης»! Η αποκάλυψη για την κακοποίηση από σύντροφο της!

Μίλησε για πρώτη φορά!

Έλενα Χριστοπούλου: «Τον τελείωσα με σχέδιο εξόντωσης»! Η αποκάλυψη για την κακοποίηση από σύντροφο της!

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη την Πέμπτης στο The 2Night Show και μίλησε για όλους και για όλα στο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!


Η Έλενα μάλιστα, δεν δίστασε να σχολιάσει ξανά την πολυσυζητημένη δήλωση με το χαστούκι της Ιωάννας Μπέλλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ευθύμης Ζησάκης: Η δημόσια ανάρτηση μετά την αντικατάσταση του Toc - Toc! «Θρίαμβος είναι να...»


Η ίδια παράλληλα αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί βία από πρώην σύντροφό της και το χειρίστηκε με το δικό της μοναδικό τρόπο!

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα;

«Ναι, απάντησα στη δήλωση της Ιωάννας Μπέλλα. Τι να κάνω; Να μην απαντήσω; Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό. Ούτε σε σένα άρεσε. Δεν μπορούμε να έχουμε γλυκάδα όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μόνο και μόνο το πρόσωπό μας πρέπει να αλλάζει. Όταν σε έχει χτυπήσει κάποιος άνθρωπος έστω και με τριαντάφυλλο, πρέπει να αλλάζεις τη μούρη σου. Να λες “ποτέ”. Αυτό πρέπει να λες.

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτική ανατροπή! Μαύριδης - Τανιμανίδης ξανά μαζί! (Βίντεο)

Μου έχει συμβεί και μένα. Είπα “ποτέ”. Έφυγα με σχέδιο εξόντωσης όμως. Εξόντωσης γεινικής Προτίμησα να κάνω κάτι που ήταν πολύ χειρότερο γι’ αυτόν. Γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξανατύχει σε άλλη γυναίκα. Το δημοσιοποίησα σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Εννοείται τι να κάνω; Να καλύψω ανθρώπους που σηκώνουν χέρι σε γυναίκα;», είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου.