Κική Σεγδίτσα: Το αντίο της οικ. Βουγιουκλάκη... - "Η Αλίκη μας σε περιμένει εκεί ψηλά..."

Όλη η ανάρτηση της οικογένειας Βουγιουκλάκη!

Κική Σεγδίτσα: Το αντίο της οικ. Βουγιουκλάκη... -

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστός ο θάνατος της Κικής Σεγδίτσα και σκόρπισε θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό όσο και στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η οικογένεια Βουγιουκλάκη είπε το δικό της "αντίο" στην δημοσιογράφο και σεναριογράφο μέσω των social media. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γιατζόγλου: "Αυτομαστιγώνομαι ανελέητα!" - Η συνέντευξη που θα συζητηθεί!

Εξάλλου, η Κική Σεγδίτσα, ήταν ένα από τα λίγα άτομα που εμπιστευόταν η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και βρισκόταν πάντα κοντά στην ίδια και στην οικογένεια της.

Ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Αιμίλιος, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος Γλυφάδας, έγραψε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook:

" Είναι από τις ειδήσεις που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις. Από τα τηλέφωνα που δε θες να απαντάς. Δυστυχώς, εδώ και λίγη ώρα, η αγαπημένη μας Κική Σεγδίτσα δεν είναι πια κοντά μας. Ακόμα και στο «φευγιό» της επέλεξε να μας ξαφνιάσει. Με τραγικό, με επώδυνο , με άσχημο τρόπο αυτή τη φορά.

Δείτε ακόμη: Έλενα Τσαβαλιά: Έβαλε τα κλάματα η ηθοποιός! Τι συνέβη;

Για τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Κική, δε χρειάζεται να πεις πολλά. Το έργο της -διαχρονικό, πολύτιμο και πρωτοπόρο- «μιλάει» από μόνο του. Και αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενεές.

Για τον άνθρωπο Κική, όμως, έχεις να πεις πολλά. Και ήθελες να της πεις ακόμα περισσότερα. Για το σπάνιο ήθος της, για τον ακέραιο χαρακτήρα της , για το πηγαίο της χιούμορ, για τη μοναδική της προσωπικότητα. Για όλα αυτά που σου έμαθε, όλα εκείνα που σε δίδαξε, όλα όσα σου προσέφερε…

Δείτε ακόμη: Ρέμος-Μπόσνιακ: Δοκίμασαν την τύχη τους! Τι έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Αντίο Κική μας… Η Αλίκη μας σε περιμένει εκεί ψηλά. Έχετε ακόμα να πείτε πολλά. Να σου διηγηθεί και να σου εκμυστηρευτεί. Και εσύ, όπως πάντα, να τα αποτυπώσεις με τον δικό σου γλαφυρό, ξεχωριστό τρόπο. Από σήμερα καλύπτεις το ρεπορτάζ των Αγγέλων.

Να είσαι σίγουρη, όπως μου είπε και ο πατέρας μου Αντώνης σήμερα θρηνώντας, ότι δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Η οικογένεια που αγάπησες και σε αγάπησε. "

Δείτε την ανάρτηση: