Τζεφ Μπέζος: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την... απιστία του! - "Καθόταν στη μέση του εστιατορίου και..."

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στη δημοσιότητα για την πολύκροτη σχέση του Τζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ!

Τζεφ Μπέζος: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την... απιστία του! -

Νέες αποκαλύψεις βγαίνουν στη δημοσιότητα για την πολύκροτη σχέση του Τζεφ Μπέζος με την Λόρεν Σάντσεζ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους συζύγους τους, τη συγγραφέα ΜακΚίνζι Μπέζος και τον Πάτρικ Γουάιτσελ, να πληροφορούνται για την εξωσυζυγική τους σχέση λίγο πριν την ημέρα των Ευχαριστιών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή σπουδαία προσωπικότητα!

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Page Six, το ζευγάρι εντοπίστηκε στις 30 Νοεμβρίου να δειπνεί στο διάσημο ιταλικό εστιατόριο Felix, στην Καλιφόρνια.

«Καθόταν στη μέση του εστιατορίου και έκαναν σαν έφηβοι» αναφέρουν πηγές, που εξηγούν ότι η συμπεριφορά του ερωτευμένου ζευγαριού έκανε τους παρόντες να νιώθουν αμηχανία. «Ήταν περίεργο, γιατί κανείς δεν διανοείται να φερθεί με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το εστιατόριο. Είναι από τα πιο δύσκολα μέρη για να μπει κάποιος στο Λος Άντζελες», προσθέτουν.

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Το φάουλ του παρουσιαστή και η... πληρωμένη απάντηση από καρκινοπαθή!

Το Felix θεωρήθηκε τον περασμένο μήνα ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη λίστα του Hollywood Reporter, «Πού τρώει το Χόλιγουντ».

Το διαζύγιο των Μπέζος ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί η σχέση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο με την Λόρεν Σάντσεζ και λίγο πριν το National Enquirer δημοσιεύσει «πικάντικες» λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το άγνωστο περιστατικό στο μεζεδοπωλείο και οι αντιδράσεις που... σόκαραν! (βίντεο)

Πάντως τον Σεπτέμβριο, ο Τζεφ με την ΜακΚίνζι εντοπίστηκαν να γιορτάζουν την 25η επέτειο του γάμου τους στο Μαϊάμι. Όμως τον Οκτώβριο, ο Τζεφ Μπέζος εθεάθη εκ νέου στο Μαϊάμι, με μια άλλη γυναίκα που έμοιαζε αρκετά με την Σάντζεζ, αναφέρουν πηγές.

Άτομα που βρίσκονται κοντά στον Μπέζος και τη Σάντσεζ επιμένουν πάντως ότι η σχέση τους ξεκίνησε μετά τον χωρισμό τους με τους συζύγους τους.

Πηγή: Protothema.gr