Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)

Για όλα μίλησε ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)
News 12.01.2019 16:41

Μπορεί να έχουν περάσουν 23 χρόνια από το θάνατο της, όμως η Αλίκη Βουγιουκλάκη παραμένει η εθνική star της χώρας μας.

Ο αδερφός, της αείμνηστης ηθοποιού, Τάκης Βουγιουκλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Νανά Παλαιτσάκη και στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά Live" και μίλησε για όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Κάθε μέρα και ένας στόχος! Όσα αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια...

Υπήρχε τελικά κόντρα ανάμεσα στην Αλίκη και την Τζένη Καρέζη; Τι συνέβαινε με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο; Τι φοβόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ποιος άντρας ήταν η μεγάλη της αγάπη; Αυτά και άλλα πολλά αποκάλυψε ο Τάκης Βουγιουκλάκης για την αδερφή του!

"Ήταν μύθος η διένεξη με την Καρέζη. Ήταν αγαπημένες φίλες. Ποτέ δεν είχε αντιπαλότητα με καμία συνάδελφο της. Ήξερε ποια ήταν!" είπε ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Δείτε ακόμη: Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

Αναφερόμενος στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο Τάκης Βουγιουκλάκης είπε: ""Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος είχε ερωτευθεί την Αλίκη" ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο συνέβη στην Φίνος Φιλμ.

Όπως είπε, ο τέως βασιλιάς επισκέφθηκε τα γραφεία της Φίνος Φιλμς και όλοι σηκώθηκαν να τον χαιρετήσουν αφού ήταν ο Διάδοχος. Η μόνη που δεν σηκώθηκε από τη θέση της ήταν η Αλίκη η οποία του έτεινε το χέρι της για να της το φιλήσει.

Όταν την ρώτησε η Βλάχου γιατί δεν σηκώθηκε εκείνη απάντησε "Ποτέ η βασίλισσα δεν σηκώνεται σε έναν διάδοχο!"

Δείτε ακόμη: Θλίψη: Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Συγκελάκης!

Τι φοβόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη;"Τους κακούς ανθρώπους γιατί ήταν ένας άνθρωπος direct!" αποκάλυψε ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

Αναφερόμενος και στο σήριαλ που είχε γυριστεί με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Παπουτσάκη στον ρόλο της Αλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, το χαρακτήρισε "φρικτό" και διευκρίνισε πως η ταλαντούχα Παπουτσάκη ήταν λάθος οδηγημένη.

Δείτε το βίντεο:

Share