Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Όταν ξεκίνησε η κρίση, μου έτυχε συμπτωματικά και μια τεράστια κρίση στη δική μου ζωή και αναγκάστηκα να..."

Αφοπλιστική συνέντευξη!

News 12.01.2019 17:45

Την γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της ανιψιάς του Τάσου Χαλκιά στο πετυχημένο σήριαλ του Mega "Λαβ σορυ"!

Η πολυπράγμων καλλιτέχνις Θέμις Μαρσέλλου, όμως έχει συνδέσει το όνομα της με πολλές ακόμα σπουδαίες παραστάσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Alpha: Η βραζιλιάνικη σαπουνόπερα που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για όλα!

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, ο κόσμος σας γνώρισε μέσα από το σίριαλ «Λαβ σόρρυ» ως ανιψιά του Τάσου Χαλκιά…

Πολλά χρόνια πριν έπαιζα στο Εθνικό. Είχα την τύχη να είμαστε μια φουρνιά αριστούψν του Εθνικού, που μας έπαιρναν από τη σχολή και παίζαμε σε τέσσερις πέντε παραστάσεις. Τη μια ήσουν πρωταγωνίστρια. Την άλλη, πάνω που πήγαινες να την ψωνίσεις, ήσουν Χορός και η φίλη σου πρωταγωνίστρια. Είμαι ευγνώμων που συνέβη αυτό στη ζωή μου, γιατί έμαθα πάρα πολλά.

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)

Η κρίση σας έχει αγγίξει;

Πάρα πολύ. Εμένα μου έτυχε όταν ξεκίνησε η κρίση συμπτωματικά μια τεράστια κρίση και στη δική μου ζωή. Πάρα πολλές ανατροπές. Παραδείγματος χάριν, χρειάστηκε να πουλήσω ακίνητο το οποίο σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή θα μου είχε λύσει το πρόβλημα που είχα εκείνη την περίοδο και το οποίο δεν πουλιόταν! Με άγγιξε πάρα πολύ η κρίση. Άρχισα να μετράω τα πράγματα του σούπερ μάρκετ, δεν θυμάμαι πριν να κοιτούσα τις τιμές στα προϊόντα.

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Κάθε μέρα και ένας στόχος! Όσα αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια...

Στη δουλειά σας, ωστόσο, δεν κάνετε έκπτωση…

Ένας σκηνοθέτης οφείλει να σέβεται, να υπερασπίζεται και να προστατεύει τον παραγωγό όσο μπορεί. Όταν ένας άνθρωπος κάνει μια μεγάλη παραγωγή σε περίοδο κρίσης, εννοείται ότι κι εσύ ως σκηνοθέτης θα προσαρμοστείς στην εποχή και τη χώρα όπου ζεις. Φυσικά και κάνω υποχωρήσεις, απλά υπάρχει μια ισορροπία του πόσο σηκώνει για να μη θιχτεί το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Ειδικά τώρα στην παραγωγή Τάγαρη και Δεμέστιχα υπάρχει η αίσθηση της οικογένειας ανάμεσα σε όλους.

Share