Genevieve Majari: "Δεν είμαι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά..."

Αφοπλιστικά ειλικρινής!

Genevieve Majari:

Η Ζενεβιέβ τράβηξε τα βλέμματα και κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Greece's Next Top Model.

Ο λόγος; Πολύ απλά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν είναι μια συμβατική περίπτωση, και αυτό ήταν ξεκάθαρο σε κάθε επεισόδιο του τηλεοπτικού διαγωνισμού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Αλιμόνου... κέρδισε ακόμη μια φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη! Τα ασφαλιστικά που χάθηκαν...

Η art director του GNTM, μίλησε για όλα στο περιοδικό Instyle και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Δεν της αρέσει να μιλάει για το παρελθόν, βαριέται εύκολα -γι' αυτό και αλλάζει συνεχώς στιλ και μουσικά ακούσματα-, ενώ θεωρεί ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα είναι να είσαι ευτυχισμένος με τη δουλειά σου.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με τα ράμματα στο μάτι!

Τα τελευταία χρόνια είναι η art director του Fashion Workshop by Vicky Kaya. Με τη μόδα όμως δεν είχε καμία σχέση. Την έμαθε δουλεύοντας. Σπούδασε Ιστορία Τέχνης, εργάστηκε ως φωτογράφος και έβλεπε από μικρή πολύ γαλλικό κινηματογράφο αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού Instyle.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε νυφούλα και είναι μια κούκλα!

Έχει περάσει από το μυαλό της να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση; "Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Αυτό που μου αρέσει είναι να δημιουργώ κόνσεπτ και εικόνες και να βλέπω ανθρώπους να τα πλαισιώνουν. Και στο GNTM αυτό έκανα. Για σας είναι η κάμερα που μεταφράζεται σε κόσμο. Για μένα η κάμερα είναι ο κάμεραμαν, με τον οποίο είμαι μαζί από τις 5.00 το πρωί. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι με βλέπει κάποιος από τον καναπέ του. Δεν είμαι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά ποτέ δεν λειτούργησα έτσι. Ήμουν απλώς με τους συνεργάτες μου και δουλεύαμε. Πάντως το GNTM θα μου λείψει πολύ. Εκεί γνώρισα ανθρώπους με τους οποίους έχω δημιουργήσει σχέσεις ζωής γιατί έχουμε περάσει απίστευτες ώρες και δυσκολίες μαζί" απάντησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.