Θέμης Αδαμαντίδης: Η δημόσια απάντησή του για την αποχώρηση από το σχήμα Καλίδη - Χατζίδου!

Τι είπε ο τραγουδιστής;

Θέμης Αδαμαντίδης: Η δημόσια απάντησή του για την αποχώρηση από το σχήμα Καλίδη - Χατζίδου!

Μετά τον σάλο ήρθε η απάντηση...

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χαμό που προκλήθηκε από τη νέα του συνεργασία στο Fever και απαντά σε όλους εκείνους που τον κατέκριναν για την απόφαση του αυτή. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Το μεγάλο πρόβλημα και ο... πονοκέφαλος του Ατζούν! Οι αλλαγές στον ΣΚΑΙ! (βίντεο)
O τραγουδιστής, την ώρα του προγράμματος, στο μαγαζί, όπου εμφανίζεται, άρχισε να μιλάει για την συνεργασία του με το προηγούμενο κέντρο που εργαζόταν, αλλά και για όσα τον κατηγόρησαν, ότι, δηλαδή, μεσούσης της σεζόν, έφυγε και άφησε πολλές οικογένειες στο δρόμο.

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Ξεσάλωσε η τραγουδίστρια στο καμαρίνι της! Το επικό βίντεο...

Ο Θέμης Αδαμαντίδης με το μικρόφωνο στο χέρι, είπε :

«Εγώ πάντα κρατάω τις συμφωνίες που κάνω αλλά το μαγαζί που έφυγα και άλλαξα και άφησα 60 οικογένειες, ήμουνα και εγώ μία από αυτές και θέλω να πω ότι υπεύθυνος ήταν κάποιος άλλος γιατί πρέπει να κρατάμε τις συμφωνίες που κάνουμε. Εγώ είμαι υπεύθυνος για τις 160 οικογένειες που υπάρχουν εδώ και από εδώ και στο εξής και αν Θέλουν κάποιες οικογένειες που μείναν χωρίς δουλειά να βοηθήσω και να έρθουν εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τα μεγάλα σαλόνια μια ζωή δεν τα επιζητούσα και το ξέρετε όλοι, γιατί δεν ήθελα πάρα πολλές υπευθυνότητες.
Ξέρετε εντάξει δεν μπορώ αλλά θα μπορούσα να είχα ξεκινήσει εδώ απ’ την αρχή της σεζόν πήγα εκεί δύο μήνες και δεν κρατήσανε την συμφωνία και έφυγα ρε παιδιά. Αυτό είναι όλο».