Γιώργος Λέντζας: "Πέρσι ήταν δύσκολη χρονιά, είχα μείνει άνεργος μετά..."

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας;

Γιώργος Λέντζας:

Ο Γιώργος Λέντζας, με τη συμμετοχή του στο Nomads 2, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό αφού ο τρόπος που παρουσίαζε τους αγώνες ανάμεσα στους παίκτες, άρεσε πολύ!

Ο παρουσιαστής, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού: Αποκαλύπτει τι την εκνευρίζει στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! (βίντεο)

"Η τηλεόραση σε βγάζει απ’ το comfort zone σου, σε αναγκάζει να θωρακιστείς για να δεχτείς την κριτική ανθρώπων που δεν σε ξέρουν – ίσως και να έχουν μια προκατάληψη απέναντι σου, λόγω συνθήκης ή λόγω του ίδιου του Μέσου. Αν είσαι συνεπής στη γνώμη σου, σε αυτά που θες να πεις και να δείξεις, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Είμαι απόλυτα ok στο να μη με συμπαθήσει κάποιος γι’ αυτό που είμαι, παρά να με συμπαθήσει ως κάτι που δεν είμαι.

Δείτε ακόμη: Xριστίνα Μπόμπα: Μας συστήνει την κούκλα έγκυο παιδική της φίλη! (βίντεο)

Από αυτή την άποψη, σίγουρα η τηλεόραση με ανάγκασε να μάθω τη ζωή έξω από τη φούσκα προστασίας μου, τον κύκλο μου και την καθημερινότητα μου. Είναι μεγάλο σχολείο, φτάνει να το δεις έτσι." αποκάλυψε ο Γιώργος Λέντζας στο Down Town Κύπρου.

Δείτε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το «Αν» διασκευάστηκε στην Τουρκία και ο πρωταγωνιστής είναι κούκλος!

Ενώ αποκάλυψε πως η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για εκείνος. "Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, είχα μείνει άνεργος μετά από έξι χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση, αν και μου ερχόντουσαν επαγγελματικές προτάσεις, οικονομικά πολύ δελεαστικές. Παρόλα αυτά προτίμησα τον δύσκολο δρόμο – δεν έκανα τίποτα, γιατί δεν είχε σχέση αυτό με αυτό που θα ήθελα να κάνω. Έμεινα εκτός, σκηνοθέτησα το πρώτο μου ντοκιμαντέρ, έκανα μικρότερες δουλειές στο Internet, που είχαν όμως τη σφραγίδα μου. Η συνέπεια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία τελικά" είπε ο Γιώργος Λέντζας.