Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπέσυ Μάλφα: H αποκάλυψη για την άγνωστη ασθένεια!

Η αποκάλυψη της ηθοποιού...

Μπέσυ Μάλφα: H αποκάλυψη για την άγνωστη ασθένεια!
News 17.01.2019 19:33

H αγαπημένη Μπέσυ Μάλφα αναμφίβολα αποτελεί μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, όπου έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες σειρές.

Μιλώντας στο star.gr, εξηγεί τους λόγους που δεν την βλέπουμε στη μικρή οθόνη, παρά τις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάνει με τελευταία της δουλειά το σήριαλ «Ζωές παράλληλες» για την τούρκικη τηλεόραση: «Δεν έχω προτάσεις για τηλεόραση. Συγκεκριμένα έχω να δεχτώ κάποια πρόταση εδώ και τέσσερα χρόνια.» Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά το GNTM!

Οι κόρες της Μπέσυ Μάλφα και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Νίκη και Όλγα, ακολουθούν τα βήματα των διάσημων γονιών στο θέατρο. Η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας για τις κόρες της απαντάει: «Γνωρίζω κάποιοι με συμπαθούν και κάποιοι με αντιπαθούν στον χώρο μας. Δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε ή όχι το όνομα μου τις κόρες μου, αν άνοιξαν ή έκλεισαν πόρτες.»

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Όσα δεν γνωρίζαμε για την παρουσιάστρια! Δεν φαντάζεστε που έχει μεγαλώσει...

Η Μπέσυ Μάλφα είναι από τους ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από το ήθος και την αξιοπρέπειά τους. Πριν λίγο καιρό ξέσπασε κάνοντας μηνύσεις κατά όσων έγραφαν ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια. Μιλώντας στο star.gr αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: «Είχα μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο. Έκανα εγχείρηση και αυτό στην Ελλάδα θεωρείται ταμπού. Υπάρχει άγνοια. Οι Έλληνες γιατροί είναι εξαιρετικοί και ο κόσμος δε θα πρέπει να φοβάται.»

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Τα απίστευτα μηνύματα που δέχεται για το Survivor - «Εύχομαι να μην έχετε επιλέξει έναν άντρα ο οποίος ονομάζεται...»!

Την Μπέσυ Μάλφα φέτος την απολαμβάνουμε στον πετυχημένο της μονόλογο, Shirley Valentine, στο θέατρο Ριάλτο. Στη συνέχεια θα αναβάσει την παράσταση στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο «Αριστοτέλειον» αλλά και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Share