Baby boom στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο μωράκι του!

Ο λόγος για...

Baby boom στην showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το δεύτερο μωράκι του!

Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την ανακοίνωση!


Το αγαπημένο ζευγάρι, περιμένει το δεύτερο παιδάκι του! Διαβάστε παρακάτω...

«Θεέ μου!!! Παιδιά!!!! Θα αποκτήσουμε ακόμη ένα μωράκι! Να ξυπνήσουμε τον γιο μας για να του ανακοινώσουμε τα νέα; Νιώθουμε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια της, τον άνδρα της να γελά από ευτυχία και τον μικρούλη Ocean να κοιμάται στο καρότσι του!

Δείτε ακόμη: Ρία Αντωνίου: Τι αναφέρει το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή για το βιασμό της!

Με μια διαφορετική φωτογραφία ανακοίνωσε τα νέα στο δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σύζυγός της!

«Συμβαίνει ξανά! Θα αποκτήσουμε ακόμη ένα μωρό! Το 2019 ακόμη ένα μωρό PenaVega θα έρθει στην οικογένειά μας. Ας ξεκινήσει το νέο μας ταξίδι!», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά εκείνος το θετικό τεστ εγκυμοσύνης τη στιγμή που φιλά τη σύζυγό του στο στόμα!

Ο Carlos PenaVega, που έγινε γνωστός μέσα από το νεανικό συγκρότημα Big Time Rush, και αγαπήθηκε πολύ από το νεαρό κοινό, παντρεύτηκε με την ηθοποιό και πρωταγωνίστρια, Alexa, της ταινίας Spy Kids, με τον Antonio Banderas, τον Ιανουάριο του 2014, σε μια μεγάλη τελετή στη Riviera Nayarit, στο Μεξικό, στο Grand Velas resort. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δείτε ακόμη: Ευθύμης Ζησάκης: Όλα όσα είπε στο The 2Night Show για το Toc Toc!

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: Του έστησαν καρτέρι! Άγρια επίθεση από δύο κουκουλοφόρους!