Ελεονώρα Μελέτη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το νυφικό της! «Ήταν βελούδινο και...»

Η περιγραφή της που φέρνει δάκρυα συγκίνησης!

Ελεονώρα Μελέτη: Η απίστευτη αποκάλυψη για το νυφικό της! «Ήταν βελούδινο και...»

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε για μια ακόμα φορά την ανατροπή!


Η παρουσιάστρια, που ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Θοδωρή Μαροσούλη και της κόρη τους, μίλησε για το γάμο της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Open: Αυτό είναι το αγαπημένο «παιδί» του Σαββίδη! Δείτε γιατί...

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου η αγαπημένη παρουσιάστρια ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία φορούσε νυφικό από επίδειξη μόδας που συμμετείχε! Στην λεζάντα, η Ελεονώρα αποκαλύπτει λεπτομέρειες του νυφικού της αλλά και του γάμου της, που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ακόμη: Βασίλισσα του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά! Χρυσό στα πόδια της...

"Δεν έχω να σας δείξω ολόκληρο το υπέροχο νυφικό της Λένας Κατσανίδου… έβγαλα με το κινητό μου μόνο μια φωτογραφία. Αυτή που βλέπετε. Δεν είχα άγχος να αποτυπώσω τη στιγμή ούτε να την ανεβάσω... θα μου πεις πόσες φορές θα βάλεις νυφικό? Δεν το κανείς και κάθε μέρα. Αυτό είναι το δεύτερο που φοράω σε επίδειξη μόδας. Πραγματικό νυφικό έχω βάλει μόνο μια φορά. Πάλι Λένα Κατσανίδου… Δεν το είδατε ποτέ... ήταν υπέροχο, στο χρώμα της πούδρας. Βελούδινο. Και το φόρεσα με φλατ μπαλαρινάκια... είχα και ένα φτερό στο κεφάλι, όχι τόσο μεγάλο όσο αυτό. Μου αρέσουν τα φτερά. Φέρνουν λέει και τύχη. Δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά νυφικό. Παντρεύτηκα... όπως ήθελα... μπαμ μπαμ... σε δύο λεπτά. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ το γάμο μου. Εννοείται ούτε και το νυφικό. Ίσως γιατί μεγαλώνοντας και πηγαίνοντας σε γάμους έβλεπα πολλά που με προβλημάτιζαν. Το ότι ο πατέρας παραδίδει τη κόρη στον άντρα (?) τα λόγια που δίνουν έμφαση στο ότι η γυναίκα θα πρέπει να σέβεται τον άντρα ενώ όλοι περιμένουν να δουν αν τελικά αυτή θα «πατήσει» πόδι, ρωτώντας «τον πάτησε? Τον πάτησε? Και αυτός ο πρώτος χορός? Ωωω αυτός ο πρώτος χορός για τον οποίο όσες πρόβες και αν κανείς αν δεν έχεις το ρυθμό θα θυμίζεις πάντα «μπλουζ» Α δημοτικού με τα χέρια σε παράταξη... και η παλέτα «τούρτα- σταυροπιωμα φθηνής σαμπάνιας και αλληλοτάισμα υπό τις οδηγίες του μετρ της δεξίωσης... και χαιρετούρες... σε γνωστούς αγνώστους καλεσμένους και παρευρισκόμενους από σπόντα... και όλοι με μια κουβέντα, μια γνώμη, για το νυφικό, το γαμπρό, το φαγητό... και πόση προετοιμασία για όλα αυτά Ε? Ποσά χρήματα... τρέξιμο, άγχος... δεν ξέρω... μπορεί μια μέρα να σηκωθούμε με τον @psycho_25 και να πούμε: ας το κάνουμε! Our way... όπως και τον πολιτικό που έγινε μεσημέρι, με συνόδευσε ο μπαμπάς, παρουσία φίλων και συγγενών, και μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες εγώ έπρεπε να φύγω άρον - άρον γιατί είχα επαγγελματικό ραντεβού. Το γιορτάσαμε με τον @psycho_25 λίγο μετά τρώγοντας burger σε ένα στέκι στη Πεντέλη, οι δυο μας, φορώντας φόρμες και μετά είδαμε dvd. Σου ακούγεται καταθλιπτικό? Αντικοινωνικό? Κ όμως.. ήταν υπέροχο! Αληθινό, του χαρακτήρα μας. Αν θα ξανά παντρευτούμε? Δεν ξέρω... μπορεί... έτσι ξαφνικά όπως την πρώτη φορά" έγραψε η ίδια. Δείτε τη σχετική φωτογραφία: