Τραϊάνα Ανανία: Nέες δηλώσεις για το ξέσπασμα στα social media! «Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους»!

Τι είπε η ηθοποιός στη συνέντευξη της;

Τραϊάνα Ανανία: Nέες δηλώσεις για το ξέσπασμα στα social media! «Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους»!

Για όλα μίλησε σήμερα το πρωί στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" η Τραϊάνα Ανανία..

Η ηθοποιός τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της έστειλε μήνυμα, ρωτώντας τη, τι κάνει. Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε ακόμη: Το Survivor στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία! Γκότσης, «Μισθοφόρος» και Βασάλος κατέβηκαν στο Σύνταγμα!

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους. Εγώ ας πούμε δε στέλνω καλημέρα σε άγνωστο ποτέ. Και θεωρώ πως πάω καλά στα μυαλά μου. Επειδή είμαι λίγο κυκλοθυμική, τη μια μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να πω θα τα σβήσω όλα τα social. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσω και θα ανεβάσω μια ωραία φωτογραφία. Είναι επειδή είμαι ζυγός, είναι και ο κύκλος μας εμάς τις γυναίκες.

Δείτε ακόμη: Τάμτα: Η συγκλονιστική περιγραφή για το πώς την άρπαξε χωρίς την θέληση της, ο πρώην άντρας της στα 14! (Βίντεο)

Στο χωριό μου πριν 15 χρόνια είχαμε social; Εγώ γιατί είχα αγόρια; Αν γουστάρεις κάποια να κάτσεις να το ψάξεις. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν θέματα ψυχολογικά τα οποία δεν έχουν λύσει. Η σχέση με τη γυναίκα καθορίζεται καθαρά από τη μητέρα και το οικογενειακό περιβάλλον».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS