Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για την Ζέτα Θεοδωροπούλου! Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της!

Το συγκινητικό μήνυμα!

Δύσκολες ώρες για την Ζέτα Θεοδωροπούλου! Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της!
News 21.01.2019 17:12

Δύσκολες ώρες περνάει η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο γιος του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που τον κάνει να νοσηλεύεται για 11η ημέρα στο νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Προκάλεσε για πρώτη φορά την... Ελένη Μενεγάκη! (Βίντεο)

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα μακροσκελές συγκινητικό μήνυμα.

Δείτε ακόμη: Τι λέει: Ξέσπασε on air ο Δημήτρης Μακαλιάς για τις δηλώσεις του Αποστολόπουλου - «Απορώ γιατί το παίζουμε εμείς αυτό..»!

Μερικές φορές κακά πράγματα συμβαίνουν για κάποιον λόγο… 11η μέρα σήμερα με τον μπέμπη μας άρρωστο, έχω αναθεωρήσει πολλά! Αρχικά πως το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μας είναι η υγεία! Η ευγνωμοσύνη που οφείλουμε να δείχνουμε απέναντι στον Θεό και να δοξάζουμε την κάθε ημέρα που θεωρούμε δεδομένη! Έπειτα οι αντοχές που δεν πίστευες ότι έχεις και η μητρική αγάπη που όλα τα μπορεί! Αμέσως μετά ανακαλύπτεις πως ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η ικανοποίηση, όταν βλέπεις πως τα συναισθήματά σου και οι εκλεκτοί στη ζωή σου είναι εκεί για εσένα, δίπλα σου, διασχίζοντας ακόμα και ουρανούς να σου πιάσουν το χέρι (ο άντρας μου), αλλά η απογοήτευση από όλους όσους σε έχουν πει φίλο ή δικό τους άνθρωπο, έχουν μοιραστεί μαζί σου μόνο καλές στιγμές και χαρές και στη δύσκολη σου δείχνουν πως σε μετρούν και όχι όπως έχεις φερθεί εσύ! Διαχωρίζεις φίλους μα πάνω απ’ όλα ανθρώπους! Δεν κοστίζει ένα μήνυμα ενδιαφέροντος! Αλλά για αυτό είπα σε τέτοιες στιγμές ξεχωρίζεις – γιατί αυτός που σε αγαπάει θα έρθει, αυτός που δείχνει ενδιαφέρον θα στείλει, αυτός που μόνο παίρνει, δεν δίνει ούτε το ψεύτικο ενδιαφέρον του! Και τέλος η καλύτερη σχέση είναι η πίστη! Να πιστεύεις αυτό που δεν βλέπεις και η ανταμοιβή είναι να δεις αυτό που πιστεύεις. Σε ευχαριστώ λοιπόν Θεέ μου που με αξιώνεις μέσα από άσχημες εμπειρίες να εκτιμώ την καθημερινότητα και όλα τα καλά!», γράφει η ίδια.

Share