Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Πριν φύγω για ένα άλλο ταξίδι να με αποχαιρετήσει ο κόσμος έτσι όπως είμαι σήμερα»!

Συγκινούν τα λόγια της!

Αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Πριν φύγω για ένα άλλο ταξίδι να με αποχαιρετήσει ο κόσμος έτσι όπως είμαι σήμερα»!

«Θα ήθελα να μου δώσει δύναμη ο Θεός για να εκπληρώσω αυτό το όνειρό μου και να αφήσω το τελευταίο γεια στον κόσμο».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης με τις ατάκες της από τις σειρές να έχουν γίνει viral. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το δυνατό χαρτί του σταθμού!

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, βρέθηκε σε δημόσια εκδήλωση όπου την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ζωή και την καριέρα της.

Δείτε ακόμη: Αντώνης Κανάκης: Κάνει πρεμιέρα με το "Ράδιο Αρβύλα" στις...

«Μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο, μου λείπει ο κόσμος! Θέλω να με αξιώσει ο Θεός, πριν φύγω για ένα άλλο ταξίδι να με αποχαιρετήσει έτσι όπως είμαι σήμερα. Όλος ο κόσμος που με αγάπησε και τον αγάπησα.

Δείτε ακόμη: «Νομίζω ότι ίσως ταιριάζει περισσότερο ο ρόλος στο «Ζητείται ψεύτης» του Γεωργούλη γιατί...»!

Το μυαλό μου είναι έτοιμο, η Δέσποινα είναι έτοιμη. Θα ήθελα να μου δώσει δύναμη ο Θεός για να εκπληρώσω αυτό το όνειρό μου και να αφήσω το τελευταίο γεια στον κόσμο. Αυτό που με ανεβάζει στα ουράνια είναι ότι όταν βγαίνω έξω ακούω τις ατάκες που λέω: Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας, για ότι μου δώσατε, μέσα από τα εσώρουχα της ψυχής μου!», δήλωσε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.