Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 4/2: Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία διαρροή 4/2: Ποιος κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία αν αν και στην πρεμιέρα ήταν εντυπωσιακό και από περιέργεια κάθισαν να το δούνε το ριάλιτι επιβίωσης αρκετοί άνθρωποι την δεύτερη μέρα τσακίστηκε κανονικά από την Μπεκατώρου και το YFSF (Περισσότερα για αυτό στην κατηγορία τηλεθέαση)!


Στο vanda's blog γράφουμε τι μπορεί να φταίει κάνοντας κριτική και στο πρόγραμμα και στους Έλληνες παίχτες... Διαβάστε παρακάτω...

«Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν οι παίκτες που έχουν πάει στο φετινό survivor Ελλάδα -Τουρκία μας αντιπροσωπεύουν ως μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας συγνώμη αλλά θα πάω σε άλλη χώρα!


Συγγνώμη.... μη γελάτε.... βλέπω 12 ανθρώπους εξαιρετικά εγωιστές χωρίς περηφάνια χωρίς προσοχή χωρίς τιμή χωρίς μυαλό και πάνω απ’ όλα με ένα τεράστιο ΕΓΩ που είναι πιο μεγάλο από το μπόι τους!» Δείτε το θέμα εδώ


Σήμερα λοιπόν με βάση και το τρέιλερ που πρώτη σας παρουσιάσαμε εκτιμούμε ότι θα δούμε μία εξαιρετικά σκληρή μάχη μεταξύ της ελληνικής ομάδας και των Τούρκων αν και τα πράγματα είναι σκούρα . Το ρεπορτάζ λέει ότι θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά και τα πρώτα μαλλιοτραβήγματα εμφανίζονται.


Δείτε εδώ το τρέιλερ με τον τσακωμό των παικτών αλλά και τα καλύτερα χθεσινά βίντεο.


Εμείς εχθές πρώτοι σας δώσαμε όλο το ρεπορτάζ για τα σπόιλερ με σκορ αναλυτικό αλλά κάναμε και την διαφορά βγάζοντας πρώτοι τους υποψήφιους!


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ
Ξεκινάμε φυσικά λέγοντας ότι το απόλυτο σπόιλερ και την μοναδική διαρροή για το τι ακριβώς θα γίνει σήμερα Δευτέρα στο survivor Θα το διαβάσετε μόνο στο youweekly.gr αν θέλετε σωστή ενημέρωση. Το σπόιλερ βγαίνει λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού 10 με 15 λεπτά πριν το ξεκίνημα του survivor.

Τώρα αυτό που θα σας γράψουμε είναι εκτίμηση και ρεπορτάζ δυναμικότητας. Οι Τούρκοι μετά την ήττα μας και χτες, αν θέλουν να έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι θα προσαρμόσουν ένα άθλημα προκειμένου να έχουμε ελληνική νίκη. Μόνο έτσι θα σωθεί μια κατάσταση αφού τα νούμερα τηλεθέσης χτες έδειξαν ότι ο Έλληνας δεν ανοίγει καν την τηλεόραση του να δει τους Τούρκους να τσακίζουν την ομάδα του, εστω κι αν αυτή παίζει στο Survivor!

Άρα μία νίκη της ελληνικής ομάδας είναι μονόδρομος. Και για λόγους τηλεθέασης και για λόγους γοήτρου. Άρα εκτιμούμε ότι θα νικήσει σήμερα η ελληνική ομάδα, με έναν παίκτη της. Ξεκαθάρισμα όμως ότι το σπόιλερ θα βγει όπως και χθες στις ώρες που σας έχουμε πει!